Κεντρική Basket League Άρης Ο Αλέξανδρος Καλαϊτζάκης στο “Adidas Next Generation All Star Game U-16”

Ο Αλέξανδρος Καλαϊτζάκης στο “Adidas Next Generation All Star Game U-16”

Eίναι άλλη μια απόδειξη πως στα τμήματα υποδομής του Άρη γίνεται εξαιρετική δουλειά… Ο Αλέξανδρος Καλαϊτζάκης, αδελφός των δύο παικτών που ανήκουν σε Παναθηναϊκό και Χολαργό, θα δώσει το “παρών” στο “Adidas Next Generation All Star Game U-16” μετά από σχετική πρόσκληση (επιλέχθηκε με άλλους 11 αθλητές από ολόκληρη την Ευρώπη). Ο νεαρός είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων, με τους “κίτρινους” να “βγάζουν” ολοένα και περισσότερα ταλέντα.

Η ΚΑΕ ενημέρωσε:

“Μεγάλη τιμή για τον ΑΡΗ και τον Αλέξανδρο Καλαϊτζάκη αποτελεί η πρόσκληση που δέχθηκε ο 16χρονος γκαρντ να δώσει το «παρών» στο «Adidas Next Generation All Star Game U-16», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Βιτόρια, στο περιθώριο του Final Four της Euroleague (15-19 Μαΐου 2019).

Ο διεθνής με την Εθνική Παίδων, παίκτης των «κίτρινων» θα ζήσει μια ξεχωριστή εμπειρία, καθώς επιλέχθηκε με άλλους 11 αθλητές απ’ ολόκληρη την Ευρώπη που διακρίνονται στις ηλικίες αυτές, να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Ο Καλαϊτζάκης θα έχει την ευκαιρία να διαφημίσει το ταλέντο του και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του κόντρα στους καλύτερους, σε μια διοργάνωση που συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

“Λύση εδώ και τώρα, unfair αυτό που γίνεται με το Παλέ και τον Άρη”

Ο πρόεδρος του Άρη την εποχή της “Αυτοκρατορίας”, Άκης Μιχαηλίδης, με δηλώσεις…