Κεντρική NBA NBA: “Μπαμ” στα πλέι οφ (vids)

NBA: “Μπαμ” στα πλέι οφ (vids)

clippers1

Μυθική ανατροπή, την κορυφαία στην ιστορία των playoffs του ΝΒΑ, κατάφεραν οι ΛA Κλίπερς που κάλυψαν μία διαφορά 31 πόντων στο δεύτερο ημίχρονο για να επικρατήσουν με 135-131 των Ουόριορς μέσα στο Γκόλντεν Στέιτ, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Σε ένα παιχνίδι που τραυματίστηκε ο ΝτεΜάρκους Κάζινς μόλις στο τέταρτο λεπτό του αγώνα, όταν έκλεψε την μπάλα προσπάθησε να φύγει στον αιφνιδιασμό, αλλά ξαφνικά βρέθηκε στο παρκέ πιάνοντας το αριστερό του πόδι.

Κορυφαίος για την ομάδα του Λος Άντζελες ήταν ο Λου Ουίλιαμς που έφτασε σε double double, με 36 πόντους και 11 ασίστ, κάτι που κατάφερε και ο Μοντρέζλ Χάρελ με 25 πόντους και 10 ριμπάουντ . Για τους πρωταθλητές πρώτος σκόρερ ήταν ο Κάρι με 26 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=2i82nqx6RQ4

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, οι Σίξερς επικράτησαν 145-123 των Νετς και ισοφάρισαν τη σειρά σε 1-1. Ο Σίμονς έκανε τριπλ-νταμπλ, έχοντας 18 πόντους, 12 ασίστ και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Εμπίντ είχε 23 πόντους και 10 ριμπάουντ, 19 πόντους πέτυχε ο Χάρις και 16 ο Μαριάνοβιτς, ο οποίος κατέβασε 8 ριμπάουντ. Για τους ηττημένους ο Ντινγουίντι είχε 19 πόντους και 16 ο Ράσελ.

https://www.youtube.com/watch?v=7skRMg6F01o

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…