Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μπλατ: “Όλοι οι παίκτες αντέδρασαν σωστά”

Μπλατ: “Όλοι οι παίκτες αντέδρασαν σωστά”

blatt

Στη σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ντέιβιντ Μπλατ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως όλοι αντέδρασαν όπως έπρεπε, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Κρήτη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

“Κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζεται με επαγγελματισμό και σοβαρότητα. Πρέπει να δώσω τα εύσημα στους παίκτες μου γιατί το έκαναν σήμερα. Δεν είναι εύκολο να έχεις μόνο μία ημέρα να προετοιμαστείς μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Ουσιαστικά είναι πρόκληση για τις ομάδες της Ευρωλίγκα. Όλοι οι παίκτες μας έπαιξαν σωστά, είχαν τη σωστή προσαρμογή στο παιχνίδι και αντέδρασαν όπως θα θέλαμε.

Είμαι μεγάλος οπαδός της Κρήτης και όλων των ελληνικών πόλεων που έχω ταξιδέψει. Το μπάσκετ αλλά και όλα τα σπορ είναι πολύ σημαντικό κομμάτι αυτού του τόπου. Επίσης σέβομαι απεριόριστα τον ιδιοκτήτη της ομάδας αλλά και τους ανθρώπους εδώ που ασχολούνται με το μπάσκετ σε αυτό το πολύ όμορφο νησί. Δε με εκπλήσσει το γεγονός ότι η Κρήτη είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου και για αυτό θέλουν όλοι να την επισκεφτούν. Νιώθω τυχερός που έχω περάσει από εδώ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Με οδηγό το game 1 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται …