Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μπλατ: “Εμείς φταίμε που δεν ορίζουμε τη μοίρα μας”

Μπλατ: “Εμείς φταίμε που δεν ορίζουμε τη μοίρα μας”

davied blatt

Δηλώσεις μετά τη νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο έκανε ο Ντέιβιντ Μπλατ, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να αναφέρεται στο παιχνίδι με τη Νταρουσάφακα και στο γεγονός πως η ομάδα δεν ορίζει πια την τύχη της στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Ήταν ένα καλό και σοβαρό παιχνίδι. Παίξαμε καλά. Στο πρωτάθλημα εάν δεν παίξεις καλά θα χάσεις παιχνίδια. Είναι διαφορετικό το παιχνίδι με την Νταρουσάφακα. Δεν θεωρώ πως παίξαμε άσχημα με την Ζαλγκίρις, απλά δεν μπήκαν τα σουτ. Παίξαμε μέχρι ενός σημείου καλά. Ελπίζω να παίξουμε διαφορετικά με την Νταρουσάφακα και να μπουν τα σουτ. 

Προφανώς πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας. Εμείς φταίμε που δεν ορίζουμε τη μοίρα μας. Ελπίζουμε να κερδίσουν τα φαβορί και να προκριθούμε στην επόμενη φάση.  Πρώτα απ’ όλα, μίλησα με τον Σπανούλη πριν μπει για επέμβαση. Αυτή ήταν άκρως επιτυχημένη και όλοι είμαστε χαρούμενοι. Ο Σπανούλης πήρε μια σωστή απόφαση να κάνει επέμβαση. Είμαστε χαρούμενοι όταν περάσει αυτό και θα είναι καλά. Είναι σκληρό για την ομάδα να μην έχει παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Στρέλνιεκς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ο Ολυμπιακός για το break στη Βαρκελώνη

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη των play off της Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Β…