Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μιλουτίνοφ: «Να μας βοηθήσουν οι άλλες ομάδες»

Μιλουτίνοφ: «Να μας βοηθήσουν οι άλλες ομάδες»

nikola milutinov olympiakos

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Νταρουσάφακα στο ΣΕΦ, αλλά δεν του αρκεί η νίκη, καθώς θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε ενόψει του ματς και παραδέχτηκε ότι τους τελευταίους δύο μήνες παίζουν άσχημα, ενώ σημείωσε ότι θέλει να έχει και τη βοήθεια των άλλων ομάδων, για να πάρει την πρόκριση η ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά:

Για το ματς με την Νταρουσάφακα: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ελπίζω να μην είναι το τελευταίο μας στην Euroleague για φέτος. Δεν θα είναι όλα στα χέρια μας όμως. Ελπίζω να έχουμε και τη βοήθεια των άλλων ομάδων απόψε».

Για όσα έγιναν τους τελευταίους μήνες: «Νιώθουμε άσχημα. Δεν παίξαμε καλά τους τελευταίους δύο μήνες. Δεν είχαμε την εικόνα του πρώτου μισού της σεζόν. Είμαστε σε αυτή την κατάσταση. Μπορούμε να δούμε τι βρίσκεται μπροστά μας και να ελπίζουμε για το καλύτερο».

Για τη δική του απόδοση: «Για εμένα πάντα η ομάδα είναι πρώτη. Δεν παίξαμε καλά, είμαι απογοητευμένος. Δεν ήμουν τόσο καλός, ώστε να βοηθήσω. Δεν βλέπω κάτι καλό, αν παίζω καλά αλλά η ομάδα δεν αποδίδει».

Για το τι πήγε λάθος: «Δεν θέλω να κάνω ανάλυση τώρα για το τι πήγε λάθος. Σκέφτομαι το ματς με την Νταρουσάφακα. Ίσως το κάνουμε αυτό στο τέλος της σεζόν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Το πιο σημαντικό για μας είναι το μομέντουμ»

Για το μομέντουμ στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός…