Κεντρική Elite League Με προβλήματα, αλλά και σοβαρότητα στην Αμαλιάδα ο Ηρακλής

Με προβλήματα, αλλά και σοβαρότητα στην Αμαλιάδα ο Ηρακλής

mexas iraklis

Στον Ηρακλή γνωρίζουν καλά πως η χρονιά θα είναι πετυχημένη μόνο αν η ομάδα πάρει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην άνοδο. Τα πιο σημαντικά ματς μέχρι τα πλέι οφ είναι οι αναμετρήσεις με Ερμή και Ιπποκράτη και ουσιαστικά οι “κυανόλευκοι” πρέπει να κάνουν το 1-1 μέσα στο Ιβανώφειο.

Ο Μιχάλης Λιάπης παραμένει εκτός προπονήσεων, έχοντας ενοχλήσεις στο γόνατο, κάτι που καθιστά δύσκολη τη συμμετοχή του και σε αυτόν τον αγώνα με τον Κόροιβο, ενώ επέστρεψε κανονικά στο πρόγραμμα ο Κώστας Κακαρούδης και τέθηκε στη διάθεση του Κώστα Μέξα για τον δύσκολο ματς του Σαββάτου.

Δεν είναι θετικές, εξ άλλου, οι πρώτες ενδείξεις για τον τραυματισμό του Θανάση Τσούκα στο γόνατο, στη διάρκεια προπόνησης του Κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Εφήβων. Θα ξεκαθαρίσει η κατάστασή του, κατόπιν ολοκλήρωσης των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων.

Ο Κώστας Μέξας έχει λύσεις στον πάγκο και θα ζητήσει από όλους τους παίκτες να είναι ετοιμοπόλεμοι. Η νίκη στην Αμαλιάδα θα είναι μια ακόμη απόδειξη πως ο Ηρακλής κυνηγάει όλα τα ματς.

Η δεύτερη θέση είναι μονόδρομος και αυτό που έχει σημασία είναι μείνει η ομάδα προσηλωμένη μέχρι τέλους στον στόχο της. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αμαλιάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…