Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου Μανωλόπουλος: “Το ξεχωριστό μήνυμα του Ηφαίστου”

Μανωλόπουλος: “Το ξεχωριστό μήνυμα του Ηφαίστου”

Sotiris Manolopoulos

Ο Ήφαιστος Λήμνου στέλνει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα κατά του καρκίνου. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ενόψει της αναμέτρησης με τον Χολαργό αναφέρθηκε σ΄αυτό το κομμάτι, ενώ μίλησε και για τον αγώνα με την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του:

“Βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με τον Χολαργό αλλά θέλω να ξεκινήσω από το πιο σημαντικό μήνυμα που έχω γράψει ποτε: «Γίνε δότης μυελού των οστών»!

Ο Ήφαιστος για ακόμη μια φορά πρωτοπορεί και δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο μαζί με όλη τη Λήμνο. Με την τεράστια προσπάθεια της Χριστίνας Σκέντζιου διοργάνωσε μια συλλογική προσπάθεια σε συνεργασία με το «Όραμα Ελπίδας», ώστε οι κάτοικοι της Λήμνου αλλά και όλοι οι φίλαθλοι του Ηφαίστου να ενημερωθούν και να γίνουν εθελοντές δότες.

Είναι τόσο απλό αλλά παράλληλα τόσο σημαντικό. Ο καθένας από εμάς μπορεί να σώσει μια ζωή. Ενημερώσου και γίνε δότης μυελού των οστών. Όλοι μπορούμε και πρέπει να συμμετέχουμε στη μάχη κατά του καρκίνου.

Από κει και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι, παίξαμε και δυστυχώς χάσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Πάτρα, απέναντι στον Προμηθέα. Θεωρώ ότι πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε αλλά στο τέλος κάποιες λάθος αποφάσεις, μας στέρησαν την νίκη. Το ευχάριστο είναι ότι για μια ακόμη φορά η ομάδα έπαιξε, πάλεψε και έδειξε καλό πρόσωπο, απέναντι σε ένα δυνατό σύνολο.

Αυτή την εβδομάδα έχουμε μπροστά μας ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε έναν πολύ καλό προπονητή που γνωρίζω καλά και μια πολύ σοβαρή ομάδα η οποία κάνει εξαιρετική πορεία στην Betshop Basket League. Όλοι έχουμε καταλάβει την κρισιμότητα του αγώνα με τον Χολαργό καθώς με νίκη «κλειδώνουμε» ουσιαστικά την συμμετοχή μας στα playoffs.

«Κλεδί» για το παιχνίδι αποτελεί ο έλεγχος των ριμπάουντ και του ρυθμού καθώς και το μακρινό σουτ. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και στις δύο πλευρές του γηπέδου και μαζί με την ενέργεια από τον κόσμου της Λήμνου να πανηγυρίσουμε ακόμα μια νίκη στο κατάμεστο γήπεδό μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …