Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου Μανωλόπουλος: «Δεν παίξαμε καλά»

Μανωλόπουλος: «Δεν παίξαμε καλά»

manolopoulos ifaistos

Ο Ήφαιστος πραγματοποίησε κακή εμφάνιση κόντρα στο Ρέθυμνο και ηττήθηκε από την κρητική ομάδα. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά την ήττα της ομάδας του παραδέχτηκε ότι δεν έπαιξαν καλά και στάθηκε στα λάθη σε άμυνα και τακτική.

Αναλυτικά:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο. Έπαιξαν καλύτερα και κέρδισαν. Για εμένα δεν ισχύει αυτό που λένε ότι το ήθελε περισσότερο γιατί ήταν… ζωής και θανάτου. Θεωρώ ότι είχαμε κι εμείς ένα πολύ μεγάλο κίνητρο. Αν κάποιος αναλύσει τη βαθμολογία και τα υπόλοιπα παιχνίδια θα δει ότι είχαμε μια πάρα πολύ μεγάλη ευκαιρία, ο Ήφαιστος να κάνει κάτι πολύ παραπάνω απ’ ότι προβλεπόταν.

Άρα είχαμε κι εμείς ένα πολύ μεγάλο κίνητρο αλλά δεν παίξαμε καλά. Είχαμε καλές στιγμές αλλά το Ρέθυμνο έπαιξε 40 λεπτά καλά, σε άμυνα κι επίθεση, κάτι που δεν κάναμε σε όλη τη διάρκεια και γι’ αυτό χάσαμε. Να ευχηθώ περαστικά στον Τζέρι Σμιθ ο οποίος ήταν και απώλεια στο σημείο που βγήκε και συνεχίζουμε για τον επόμενο αγώνα».

Για τα πολλά λάθη: «Είχαμε πολλά λάθη από το ξεκίνημα. Στο δεύτερο μέρος μόλις ξεκίνησε κάναμε δύο λάθη αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Έχουμε κάνει λάθη συγκέντρωσης και τακτικής που μας στοίχησαν. Κάθε λάθος για το Ρέθυμνο έτσι όπως παίζει είναι τρίποντο στον αιφνιδιασμό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …