Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μαχμούτογλου:”Κομβικά τα 2 πρώτα παιχνίδια”

Μαχμούτογλου:”Κομβικά τα 2 πρώτα παιχνίδια”

melih mahmutoglu

Ο Μελίχ Μαχμούτογλου μίλησε για τη σειρά της Φενέρ με την Ζαλγκίρις, την σημασία να πάρει η ομάδα του τα 2 πρώτα παιχνίδια και τόνισε ότι σημείο κλειδί για να γίνει αυτό είναι o έλεγχος του ρυθμού.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Όλη την χρονιά αγωνιζόμαστε για να φτάσουμε σε αυτήν στιγμή και τώρα μία από τις καλύτερες στιγμές της σεζόν, τα πλέι οφ, είναι εδώ. Τελειώσαμε την κανονική περίοδο της Euroleague με εντυπωσιακό ρεκόρ, σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση στην ιστορία της διοργάνωσης και χωρίς να χάσουμε κάποιο παιχνίδι στην έδρα μας. Τώρα ξεκινούν τα σημαντικά τεστ.

Οι αντίπαλοί μας είναι πολύ σκληροί. Έχουν κερδίσει τα τελευταία έξι παιχνίδια τους. Είναι μία ομάδα, η οποία απολαμβάνει να παίζει μαζί μπάσκετ και έχει βελτιωθεί αισθητά, ως σύνολο μέσα από τη φετινή σεζόν. Έχουν πολύ επικίνδυνους παίκτες σε κάθε θέση.

Εμείς είμαστε σε καλό σημείο και έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Έχουμε εμπειρία σε αυτά τα παιχνίδια. Μπορεί να αντιμετωπίζουμε ορισμένους τραυματισμούς τώρα τελευταία, αλλά αυτήν την περίοδο την περάσαμε όλοι μαζί, σαν ομάδα. Ξέρουμε πόσο σημαντικά είναι τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς και για αυτό θα το πάμε βήμα-βήμα με σκοπό να πάρουμε τους δύο πρώτους αγώνες.

Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό της αναμέτρησης και να επιβάλλουμε τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Τέλος, ξέρουμε ότι θα έχουμε στο πλευρό μας τους φιλάθλους μας που θα γεμίσουν για ακόμα μία φορά το γήπεδό μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Υπερήφανος για τους παίκτες μου, όλοι είδαν τι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο»

Αιχμές για τη διαιτησία άφησε ο Οντέντ Κάτας στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι. Η Μακάμπι…