Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Λεντέι για το μέλλον του στον Ολυμπιακό: “Δεν ξέρω τι μας περιμένει”

Λεντέι για το μέλλον του στον Ολυμπιακό: “Δεν ξέρω τι μας περιμένει”

leday bayern olympiakos

Ο Ζακ Λεντέι αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Euroleague, έχοντας πολύ καλές αλλά και κακές στιγμές με τον Ολυμπιακό στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Μετά το παιχνίδι με την Νταρουσάφακα και τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού, ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ ρωτήθηκε για το μέλλον του, απαντώντας ότι ακόμα δεν γνωρίζει τι θα γίνει κι ότι εκείνος θέλει να συνεχίσει να βοηθάει την ομάδα του.

“Σίγουρα δεν ήταν ο τρόπος που θέλαμε να τελειώσουμε, αλλά είναι ο πρώτος χρόνος μου στη Euroleague. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω και να βοηθάω όσο περισσότερο γίνεται. Έχω μείνει άφωνος, δεν έχω λόγια να πω για αυτό που συνέβη. Για πρώτη φορά παίζω για ένα τέτοιο κλαμπ από το οποίο έχουν περάσει τόσοι θρύλοι. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συνεχίσω να δουλεύω και να προσφέρω όσα περισσότερα γίνεται”, τόνισε αρχικά ο Λεντέι.

Για το αν είναι και του χρόνου στον Ολυμπιακό: “Δεν ξέρω τι μας περιμένει στο μέλλον, αλλά θέλω να είμαι πιστός στον σύλλογο και να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα μου”.

Για τη δική του εικόνα μέσα στη σεζόν: “Χάσαμε από διάφορες ομάδες, για διαφορετικούς λόγους. Προσπάθησα να δώσω τα πάντα, έκλαψα, πάλεψα και έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να πετύχουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …