Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Λάσο: “Είναι περίπλοκο στην Αθήνα”

Λάσο: “Είναι περίπλοκο στην Αθήνα”

Λάσο

Ο Πάμπλο Λάσο στάθηκε στη δύσκολη αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, μετά το τέλος του δεύτερου παιχνιδιού της σειράς στην Ισπανία.

“Ελέγξαμε από την αρχή το παιχνίδι. Ο κόσμος έδωσε φοβερή ώθηση. Όλοι οι παίκτες έκαναν σπουδαία δουλειά. Καταφέραμε να αφήσουμε πίσω το πρώτο παιχνίδι. Και νομίζω ότι για την ομάδα μιλάει όχι το 2-0, αλλά πόσες νίκες έχει κάνει στην Euroleague συνολικά, απέναντι σε σπουδαίες ομάδες.

Έχουμε πάρει ένα αβαντάζ. Θα πάμε στην Αθήνα για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε εκεί, αλλά το ξέρουμε ότι είναι περίπλοκο και πολύ δύσκολο για μια ομάδα να τα καταφέρει εκεί. Καταφέραμε να περιορίσουμε τον Παναθηναϊκό που είναι μια πολύ αθλητική ομάδα και παίζει σπουδαία στην άμυνα. Όμως παίξαμε εξαιρετικά”, τόνισε.

Για τον Καμπάτσο: “Ο Φάκου έχει την εμπιστοσύνη μας εδώ και 5 χρόνια. Έχει γίνει πρωταθλητής Ευρώπης με την Ρεάλ και φέτος έχει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο. Είναι πολύ κομβικός παίκτης, αλλά πρέπει να δώσουμε κρέντιτ και στον Κοζέρ, στον Πρέπελιτς, στον Ρούντι, στον Κάρολ που βοήθησαν πολύ ώστε και εκείνος να φανεί περισσότερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…