Κεντρική Basket League Χολαργός Κώττας: “Πολύ σημαντική η συμμετοχή στα πλέι οφ”

Κώττας: “Πολύ σημαντική η συμμετοχή στα πλέι οφ”

kottas

Ο Θωμάς Κώττας μίλησε για την φετινή πορεία της ομάδας του Χολαργού, τη σημασία της συμμετοχής στα πλέι οφ, λέγοντας πως με μια καλή πορεία σε αυτά η χρονιά θα κλείσει ιδανικά.

Συγκεκριμένα είπε: “Έχουν μείνει ακόμη δυο αγωνιστικές όπου θα αναμετρηθούμε απέναντι στον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο. Έχουμε ένα μεγάλο κενό στο πρωτάθλημα, όπου πρέπει να είμαστε έτοιμοι και θα πρέπει μετά να έχουμε μια καλή εμφάνιση στα πλέι οφ, για να κλείσουμε την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Είμαστε κοντά στην ολοκλήρωση της σεζόν. Μιας πολύ επιτυχημένης χρονιάς για την ομάδα. Προσπαθήσαμε πολύ όλα τα παιδιά, μαζί με το προπονητικό επιτελείο και καταφέραμε να κερδίσουμε την συμμετοχή μας στα play offs, που είναι κάτι πολύ σημαντικό για μια νεοφώτιστη ομάδα”.

Ο προπονητής της ομάδας Άρης Λυκογιάννης, πραγματοποιεί δυνατές προπονήσεις αυτό το διάστημα, καθώς θέλει να διατηρήσει σε υψηλό βαθμό την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του Χολαργού, εξαιτίας της διακοπής που υπάρχει στο πρωτάθλημα. Ο Διονύσης Σκουλίδας και ο Μιχάλης Καμπερίδης είναι οι δυο παίκτες που δεν παίρνουν ακόμη μέρος στις προπονήσεις της ομάδας.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…