Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Καμπερίδης: “Ο Πανιώνιος δεν θα κινδύνευε ποτέ στο φετινό πρωτάθλημα”

Καμπερίδης: “Ο Πανιώνιος δεν θα κινδύνευε ποτέ στο φετινό πρωτάθλημα”

kamperidis panionios

Ο Καμπερίδης ανανέωσε το blog του στον ΕΣΑΚΕ κι αναφέρθηκε στο εντός έδρας παιχνίδι του Πανιωνίου με το Περιστέρι.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Πιστέψαμε στους εαυτούς μας

Η βαθμολογική θέση του Πανιωνίου, ύστερα από την δεύτερη εκτός έδρας νίκη μας στην Ρόδο και την έκτη συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα, δίνει την δυνατότητα στους παίκτες να παίξουν χωρίς άγχος στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παρουσιαστούμε χαλαροί και χωρίς στόχο.

Πιστέψαμε στους εαυτούς μας και ανατρέψαμε τις αρνητικές προβλέψεις και προγνώσεις που μας έφερναν σε θέσεις υποβιβασμού, αν και ο Πανιώνιος ουδέποτε στις προηγούμενες 21 αγωνιστικές, βρέθηκε στις δυο τελευταίες αγωνιστικές.

Στην σκέψη μας, ο Πανιώνιος δεν θα κινδύνευε ποτέ στο φετινό πρωτάθλημα και επειδή είχαμε την περσινή εμπειρία, θέλαμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας, νωρίτερα, όπως και έγινε.

Είναι δεδομένο ότι το πρωτάθλημα δεν τελείωσε την προηγούμενη αγωνιστική και έχουμε το περιθώριο να αποδώσουμε ποιοτικότερο μπάσκετ, χωρίς την πίεση του αποτελέσματος.

Το Περιστέρι έχει διαγράψει πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και είναι δυνατός αντίπαλος που προέρχεται και από την νίκη επί του Παναθηναϊκού. Κάθε παιχνίδι, όμως, είναι διαφορετικό και πιστεύω ότι όπως και στον πρώτο γύρο, η νίκη θα κριθεί στην θέληση και στις λεπτομέρειες. Μακάρι αυτή την φορά, να είμαστε τυχερότεροι και καλύτεροι στο δεύτερο στοιχείο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…