Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Καμπερίδης:”Να κάνουμε νικηφόρο φινάλε”

Καμπερίδης:”Να κάνουμε νικηφόρο φινάλε”

kamperidis panionios

Μια μέρα πριν τον εκτός έδρας αγώνα του Πανιωνίου με τον Προμηθέα στην Πάτρα, ο Γιώργος Καμπερίδης γράφοντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, είπε ότι η ομάδα του θέλει να παλέψει για να κάνει το καλύτερο δυνατό φινάλε στη σεζόν.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Ο Πανιώνιος με την όγδοη νίκη που πέτυχε στο πρωτάθλημα της Basket League και αντίπαλο την ΑΕΚ, απομακρύνθηκε σταθερά από κάθε κίνδυνο για την παραμονή του και απαλλάχτηκε από το άγχος των αποτελεσμάτων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει κίνητρο νίκης, παίζοντας χωρίς την πίεση του «πρέπει».

Απομένουν δυο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και στην προτελευταία αντιμετωπίζουμε τον Προμηθέα, στην Πάτρα. Πρόκειται για ποιοτικό αντίπαλο, ο οποίος έχει στόχο την συμμετοχή του στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος και οι παίκτες του έχουν αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες από την πρώτη εκπροσώπηση της ομάδας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Θέλουμε να τελειώσουμε την αγωνιστική περίοδο με τον καλύτερο δυνατό επίλογο και να δείξουμε ότι δεν έχουμε ολοκληρώσει την προσπάθεια μας, πριν τελειώσουν οι υποχρεώσεις του Πανιωνίου.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν διαφορετικά προβλήματα απουσιών από κάποιους συμπαίκτες μας, αλλά όταν θα αρχίσει το παιχνίδι, σημασία έχει η απόδοση των παρόντων».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…