Κεντρική Basket League Άρης Κάιζερ: “Ο Καστρίτης με πίστεψε, ήθελα ηγετικό ρόλο…”

Κάιζερ: “Ο Καστρίτης με πίστεψε, ήθελα ηγετικό ρόλο…”

aris kyser aris

Εξαιρετικός ήταν ο Μάικλ Κάιζερ απέναντι στον Προμηθέα πετυχαίνοντας 15 πόντους. Μάλιστα βάσει του συστήματος αξιολόγησης, ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του Άρη με 16 βαθμούς στο ranking. Ο Αμερικανός, με αφορμή τον αγώνα απέναντι στους Πατρινούς, ανέφερε:

“Χαίρομαι που βοήθησα για να φτάσουμε στη νίκη. Την χρειαζόμασταν πολύ. Δουλεύουμε σκληρά. Είμαι περήφανος για τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και το σταφ. Πίστεψαν σε μένα. Έπρεπε να βγω μπροστά.

Για τον Καστρίτη: “Ο κόουτς με πίστεψε. Όταν ήμουν κουρασμένος, μου ζήτησε να το ξεπεράσω. Να πιέσω τον εαυτό μου. Και αυτό έκανα, ώστε να φτάσουμε στη νίκη”.

Για την απόδοσή του: “Όταν είχα τη μπάλα, προσπαθούσα να παίξω με αυτοπεποίθηση. Πήρα σουτ όταν μπορούσα. Ήξερα ότι είχα 3/8 βολές και έπρεπε να βελτιωθώ. Γενικά όμως προσπαθούσα να δώσω ενέργεια στην ομάδα και να αποκτήσω έναν ηγετικό ρόλο”.

Για την συνέχεια της σεζόν και τις ελπίδες ο Άρης να “μπει” στα πλέι οφ: “Να συνεχίσουμε όπως με τον Προμηθέα. Να γίνουμε καλύτεροι και να κερδίσουμε στα παιχνίδια που απομένουν. Το μυαλό μας είναι μόνο στο επόμενο ματς. Θα προσπαθήσουμε για τα πλέι οφ, αλλά αυτό απαιτεί νίκες στα ματς που απομένουν. Το αποτέλεσμα με τον Προμηθέα, μας βοήθησε ψυχολογικά. Το χρειαζόμασταν”.

Για τον Λάκι Τζόουνς: “Είμαι χαρούμενος. Έδειξε… μπάλες και τον λόγο που είναι από τους καλύτερους παίκτες στην ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…