Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Η ώρα του Καλαϊτζή

Η ώρα του Καλαϊτζή

kalaitzis

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως το Σάββατο στο πλαίσιο του αγώνα με τον Προμηθέα (13/4, 15:45) θα βραβεύσει τον Γιώργο Καλαϊτζή.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υπενθυμίζει στους φίλους της πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων στο «Family Day», που διοργανώνει στον αγώνα με αντίπαλο τον Προμηθέα Πάτρας, το προσεχές Σάββατο (13/4, 15.45) στο ΟΑΚΑ.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θεωρεί την οικογένεια ως έναν βασικό πυλώνα της ελληνικής κοινωνίας και θέλοντας να συνεισφέρει στην ενίσχυση του θεσμού της, θεσπίζει την «Ημέρα Της Οικογένειας» στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πάτρας.

Απευθύνει, λοιπόν, κάλεσμα σε όλες τις «πράσινες» οικογένειες να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Σαββάτου (13/4, 15.45), προσφέροντας δύο προνομιακά σε τιμή πακέτα:

Family Pack 1 (2 ενήλικες + 1 παιδί): 13 €
Family Pack 2 (2 ενήλικες + 2 παιδιά): 15 €
***Σε αυτές τις τιμές συμπεριλαμβάνεται και ένα ποσό για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια των αγαπημένων τους αθλητών απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο, λίγο πριν τις μεγάλες μάχες με τη Real Madrid για τα Playoffs της Euroleague.

Eιδικά για την ημέρα αυτή, το επίσημο κατάστημα του Συλλόγου, το Paoshop, ετοιμάζει με τη σειρά του αρκετές εκπλήξεις ειδικά για τις οικογένειες που θα επισκεφτούν το κλειστό του ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, τους ενημερώνει πως στο συγκεκριμένο ματς θα συνεχιστούν οι βραβεύσεις παλαίμαχων αθλητών του «τριφυλλιού» με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου.

Μετά τον Απόστολο Κόντο, τον Τάκη Κορωναίο, τον Μιχάλη Κυρίτση, τον Λιβέρη Ανδρίτσο και τον Κώστα Τσαρτσαρή θα βραβευτεί μία ακόμη εμβληματική φυσιογνωμία του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Καλαϊτζής.

Ο Γιώργος Καλαϊτζής, γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου 1976 και πέραν του Παναθηναϊκού διετέλεσε καλαθοσφαιριστής του Πανιωνίου, της Στεφανέλ Μιλάνο, του Άρη, του Πανελληνίου, του Κολοσσού Ρόδου και της ομάδας των εκπαιδευτηρίων Δούκα.

Από το 1997 ως το 2006 φόρεσε την πράσινη φανέλα και την τίμησε και με το παραπάνω. Στην δεκαετή παρουσία του στο «τριφύλλι» κατέκτησε 8 Πρωταθλήματα Ελλάδας, 3 Κύπελλα Ελλάδας και 2 Πρωταθλήματα Ευρώπης.

Έχει συμμετάσχει στις εθνικές ομάδες όλων των ηλικιών και με την Εθνική εφήβων κατέκτησε το Μουντομπάσκετ εφήβων το 1995. Με την Εθνική Ανδρών αγωνίστηκε 56 φορές, κατέκτησε την τέταρτη θέση στο Ευρωμπάσκετ 1997 και την τέταρτη θέση στο Μουντομπάσκετ του 1998, ενώ συμμετείχε ακόμα και στο Ευρωμπάσκετ 1999.
Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα της προπονητικής ως head coach της PAO BC Academy.

Προμηθευτείτε τα εισιτήρια από τα κάτωθι σημεία και ελάτε οικογενειακώς… στο γήπεδο:

Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10. (Ωράριο Λειτουργίας: Τετάρτη με Παρασκευή 10.00-18.00 και Σάββατο 10.00-14.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.
Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.
Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).
Τηλέφωνα 2144022539 και 2144022543, Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 με 17.00.
Το Σάββατο 13/4 θα λειτουργούν από τις 12.45 μέχρι τις 15.45 τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…