Κεντρική Basket League Άρης Γουλιέλμος: “Χωρίς τον Άρη, δεν υπάρχει ελληνικό μπάσκετ”

Γουλιέλμος: “Χωρίς τον Άρη, δεν υπάρχει ελληνικό μπάσκετ”

papageorgiou goulielmos 2

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρης Γουλιέλμος, μίλησε στο Libero 107,4, καλώντας τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το γήπεδο στο παιχνίδι με την Κύμη.

“Κατ’ αρχάς να σας ευχαριστήσω. Η φετινή χρονιά δεν ήταν όπως την θέλαμε. Όλα τ’ αρνητικά μου χρεώνονται. Οι θέσεις ευθύνης αυτά έχουν, ο καθένας πρέπει να κουβαλήσει τον σταυρό του. Όλοι θα θέλαμε να είχαμε μια διαφορετική πορεία, αλλά τα προβλήματα ήταν χιλιάδες”, τόνισε αρχικά.

Για το κρίσιμο ματς με την Κύμη: “Αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, ο Αρης πέρα από την ομάδα της καρδιάς μας, χωρίς τον Αρη δεν υπάρχει ελληνικό μπάσκετ. Ο Αρης παίζει με την φωτιά το Σάββατο. Πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσει το παιχνίδι και θα το κερδίσει. Πρέπει το γήπεδο να βουλιάζει από κόσμο και ο κόσμος να πάρει με το έτσι θέλω το ματς αυτό. Έτσι θα δείξουμε ότι επιστρέψαμε. Το μπάσκετ μόνο με τον Αρη μπορεί να γυρίσει στην Θεσσαλονίκη”.

Για το θέμα του Παλέ και τις σχέσεις της Κ.Α.Ε., με τον ΑΣ: “Όταν ήμουν 12 χρονών, έξω από το Παλέ λέγαμε με τον φίλο μου τον Στέργιο, ρωτούσα γιατί να υφίσταται αυτή η αδικία και αυτή η ομάδα να μην έχει το δικό της γήπεδο. Αυτή την στιγμή η πολιτεία, ο κ. Βασιλειάδης, ο κ. Φάμελλος, δουλεύουν οργανωμένα, προκειμένου να υλοποιηθεί ένα ιστορικό όνειρο των Αρειανών. Φυσικά και πρέπει να γίνουν διαδικασίες. Όσο είμαι στην διοίκηση του Αρη, θα καταφέρω να υλοποιήσω ένα παιδικό όνειρο.

Ο ΑΣ, είναι η αρχή όλων των ενεργειών του Συλλόγου. Δεν υπάρχει καμία κόντρα με κανέναν. Υπάρχει μόνο εξαιρετική συνεργασία και αγάπη. Ο ΑΣ, αν μπορούσε να βγάλει την ψυχή του και να την δώσει στην Κ.Α.Ε., θα το έκανε. Το ίδιο και η ΚΑΕ. Έχουμε στηρίξει τον ΑΣ, κάνουμε ήδη κάποια πράγματα, προς αυτή την κατεύθυνση. Θα γίνουν κάποιες εκδηλώσεις στο Κλεάνθης Βικελίδης, για μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση του Ερασιτεχνη. Οι σχέσεις μας είναι άριστες”.

Για το αν ο κ. Ρουσιαμάνης θα είναι στο Δ.Σ. της Κ.Α.Ε: «Αυτό θα ρωτήσετε τον ίδιο. Ο ενιαίος και ατέλειωτος Αρης, πρέπει ν’ αποδείξει το μπασκετικό του τμήμα ότι, μπορεί να μεγαλουργήσει ξανά. Πρέπει να γίνει μια παρέα. Έχω κάνει μια επαφή και με τον κ. Ρουσιαμάνη και τον κ. Κιοσέλογλου και πιστεύω ότι θα είναι και αυτοί μαζί μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…