Κεντρική Basket League ΑΕΚ Γκρίφιν: “Νέα αρχή με τον Πανιώνιο”

Γκρίφιν: “Νέα αρχή με τον Πανιώνιο”

aek aris

Για την νέα αρχή που μπορεί και πρέπει να κάνει η ΑΕΚ στο αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο (13/4, 15:45) μίλησε ο Μάλκομ Γκρίφιν στο blog του. Ο Αμερικανός Γκάρντ της Ένωσης τόνισε την ανάγκη των κιτρινόμαυρων να πάρουν μια νίκη με καλή εμφάνιση, έτσι ώστε να ανέβει και η ψυχολογία της ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε: “Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη στιγμή μέσα στη σεζόν, καθώς μετά τον αποκλεισμό στο Basketball Champions League από τη Μπάμπεργκ, ήρθε και η ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Πρωτάθλημα. Όλοι στην ομάδα είμαστε αποφασισμένοι να αφήσουμε πίσω μας αυτές τις δύσκολες ημέρες και να πάμε παρακάτω. Ξέρουμε τις δυνατότητες μας και θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Ο αυριανός αντίπαλος μας αποδίδει εξαιρετικό μπάσκετ τελευταία και αυτός είναι και ένας λόγος που κατάφερε να παραμείνει στη Betshop.gr Basket League. Πρόκειται για μια σκληρή ομάδα, η οποία παίζει χωρίς άγχος και έχει έξτρα κίνητρο όταν αντιμετωπίζει ομάδες σαν την ΑΕΚ. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μην αφήσουμε τον Πανιώνιο να πάρει τον έλεγχο του αγώνα. Χρειαζόμαστε μια καλή εμφάνιση – νίκη, η οποία θα μας ανεβάσει την ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας”.

  • ΑΕΚ

    Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

    Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …
  • McRae Μαρούσι - ΑΕΚ

    Μαρούσι – ΑΕΚ 82-90

    Πέρασε από το Μαρούσι και… πετάει στην εξάδα η ΑΕΚ Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρ…
  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Στα έξι ανέβηκαν τα ban

    Ένα ακόμη ban πρόσθεσε η ΑΕΚ. Επέστρεψε στους εφιάλτες της η ΑΕΚ. Όπως ενημέρωσε η FIBA, α…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…