Κεντρική Basket League ΑΕΚ Γιορκ: “Ήταν απλό να πω ναι στην ΑΕΚ”

Γιορκ: “Ήταν απλό να πω ναι στην ΑΕΚ”

yorke

Ο Γκείμπ Γιοργκ έφτασε σήμερα στη χώρα μας, για να ενσωματωθεί στην ΑΕΚ και να τη βοηθήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ο 25χρονος γκαρντ στις δηλώσεις του κατά την άφιξη του στην Ελλάδα ανέφερε ότι ήταν απλό να αποδεχτεί την πρόταση της Ένωσης.

Αναλυτικά:

«Ήταν πολύ απλό να πω ναι στην πρόταση της ΑΕΚ. Είχα ενδιαφέρον από ομάδες της Αυστραλίας και της Κίνας, αλλά παίζοντας εδώ πέρυσι και βλέποντας πόσο ενθουσιώδης είναι οι φίλοι της ΑΕΚ έκαναν τα πάντα πιο εύκολα για μένα στην απόφαση μου. Η Αθήνα είναι πολύ όμορφη πόλη, μοιάζει με το Λος Άντζελες και είναι χαρούμενος που είμαι εδώ.

Θέλω να δώσω τα πάντα. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα και ότι χρειαστεί. Είμαι έτοιμος να κάνω ότι ζητήσει ο προπονητής. Είτε έχω μικρό είτε μεγάλο ρόλο είναι έτοιμος να κάνω το παν για να βοηθήσω την ομάδα. Ξέρω τον Βινς Χάντερ. Είναι εξαιρετικός παίκτης και παίζει σε υψηλό επίπεδο. Επίσης ξέρω τον Ντελροι Τζέιμς και γνωρίζω πόσο μπορεί να βοηθήσει».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Ελπίζω ο κόσμος να βοηθήσει πολύ την ομάδα. Υπάρχουν χιλιάδες φίλαθλοι της ομάδας. Και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ κομμάτι της ΑΕΚ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…