Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Φραγκιάς: “Περίεργο… παιχνίδι, οι Αμερικάνοι σκέπτονται το επόμενο συμβόλαιο”

Φραγκιάς: “Περίεργο… παιχνίδι, οι Αμερικάνοι σκέπτονται το επόμενο συμβόλαιο”

vasilis fragias panionios

Ο Βασίλης Φραγκιάς σχολίασε την ήττα του Πανιωνίου από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ότι η απώλεια του Μπέρι αποσυντόνισε την ομάδα.

“Για εμάς ήταν ένα περίεργο παιχνίδι γιατί λίγο πριν είδαμε τον Μπέρι να μην μπορεί να σηκωθεί από την καρέκλα ενώ είχαμε και την απώλεια του. Παίξαμε με μία ομάδα στην οποία ο κόουτς έκανε εξαιρετική δουλειά. Προσπαθήσαμε να μείνουμε κοντά αλλά μείναμε από δυνάμεις. Έτσι ο ΠΑΟΚ πήρε διαφορά και προτίμησα να δώσω χρόνο σε παιδιά που δεν έπαιζαν πολύ. Η ομάδα δεν έχει κίνητρο, έχει σωθεί και η διοίκηση θα πρέπει να σκεφτεί για το μέλλον. Οι Αμερικάνοι σκέπτονται το επόμενο συμβόλαιο και είναι δύσκολο να κρατήσεις την ομάδα. Να δώσω συγχαρητήρια στον κόουτς Παπαθεοδώρου γιατί αντιπροσωπεύει τη νουβέλ βαγκ των Ελλήνων προπονητών και είναι αξιοθαύμαστο ότι έχει καταφέρει ως τώρα».

Για την απώλεια του Μπέρι: “Εχω μάθει να παίζω με τους παίκτες που έχω. Δεν μπορώ να πω τι θα γινόταν αν έπαιζε ο Μπέρι. Μπορεί να παίζαμε καλύτερα και χειρότερα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Είχαμε πολλά λάθη γιατί αποσυντονιστήκαμε με την απώλεια του Μπέρι. Το ξαφνικό ανακάτεμα μας έβγαλε από τη συγκέντρωση που είχαμε. Ο Ντόρσεϊ έπαιξε περισσότερο από όσο αντέχει και έτσι έκανε εννιά λάθη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…