Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Εκνευρισμός από Ιτούδη! “Φέρτε μας κι άλλους haters, κανένα πρόβλημα!”.

Εκνευρισμός από Ιτούδη! “Φέρτε μας κι άλλους haters, κανένα πρόβλημα!”.

itoudis

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δέχτηκε ηχηρό “χαστούκι” από την Μπασκόνια και ο Δημήτρης Ιτούδης είχε νεύρα… Ο Ελληνας κόουτς είπε:

“Υπόσχομαι στους φιλάθλους μας ότι στην Βιτόρια θα δώσουμε όχι απλά τον καλύτερο εαυτό μας, αλλά όλον τον εαυτό μας για να γυρίσουμε στη Μόσχα ή να τελειώσουμε τη σειρά εκεί. Θα πρέπει όμως να κοιτάξουμε και τον καθρέφτη και να πούμε μερικά πράγματα με τους παίκτες μου”.

Για τα παράπονα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς για τις βολές μετά τη λήξη του πρώτου αγώνα, σχολίασε: “Άκουσα τι είπε ο προπονητής τους στο πρώτο παιχνίδι και σήμερα δεν ανέφερε ότι σούταρε πολλές βολές. Έχω δίκιο; Δεν το ανέφερε αυτό. Το είπε την προηγούμενη φορά. Εντάξει. Ωστόσο, πρέπει να είμαστε πιο σκληροί. Τους έδωσα συγχαρητήρια”.

Για τους παίκτες του ανέφερε: “Το πρόβλημα σήμερα ήταν ο τρόπος με τον οποίον μπήκαμε στο παιχνίδι. Όποιος δεν είναι αποφασιστικός, όποιος δεν αντιμετωπίσει το ματς με την σωστή προσέγγιση, όποιος δεν είναι πνευματικά έτοιμος, θα το δούμε… Πιστεύω όμως ότι όλοι θα είναι έτοιμοι. Έχω όμως τεράστια εμπιστοσύνη στους παίκτες μου για τον τρόπο που θα προσεγγίσουν το παιχνίδι. Ειδικά όταν κανείς δεν μας πιστεύει. Εμείς πιστεύουμε στους εαυτούς μας”.

Φεύγοντας είπε: “Φέρτε μας κι άλλους haters, κανένα πρόβλημα!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…