Κεντρική NBA Έιντζ:”Εχω μετανιώσει που δεν επέλεξα τον Γιάννη”
NBA

Έιντζ:”Εχω μετανιώσει που δεν επέλεξα τον Γιάννη”

giannis antetokounmpo bucks pistons

Ο GM των Σέλτικς, Ντάνι Έιντζ, ενόψει των ημιτελικών της ανατολής της ομάδας της Βοστόνης με τους Μπακς , μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, παρομοιάζοντας τον με τον Λεμπρόν, ενώ θυμήθηκε και σχολίασε το ντράφτ του 2013, όπου είχε επιλέξει τον Κέλι Ολίνικ στο νούμερο 13 και οι Μπάκς τον Γιάννη στο 15.

Για το ντράφτ του 2013 είπε χαρακτηριστικά: «Έχω δεύτερες σκέψεις για πολλούς παίκτες. Βάσει των πληροφοριών που έχω τη στιγμή που παίρνω μια απόφαση, δεν το κάνω. Όταν τον είδα στο summer league, είχα αρχίσει να έχω δεύτερες σκέψεις. Έλεγα, ποιο είναι αυτό το παιδί;».

Συνεχίζοντας, αποθέωσε τον “Greak freak” δυο μέρες πριν την έναρξη της σειράς της ομάδας του με τους Μπακς;

«Ο Γιάννης θυμίζει κατά κάποιους τρόπους τον Λεμπρόν, είναι πολύ καλός all-around παίκτης. Το σουτ ίσως είναι η μεγαλύτερη αδυναμία του, αλλά δεν έχει σημασία, αφού είναι τόσο αποτελεσματικός στο σκοράρισμα και στη δημιουργία.

Και φυσικά όπως ο Λεμπρόν βελτιώθηκε με τα χρόνια στο σουτ, το ίδιο κάνει και ο Γιάννης. Γενικά οι Μπακς υπερτερούν σε μέγεθος και αθλητικότητα των περισσότερων ομάδων, κάτι που τους δίνει ποικιλία σε άμυνα και επίθεση. Αυτό που εκτιμώ περισσότερο στον Γιάννη είναι το πάθος του για το παιχνίδι.

Νομίζω πως είναι ένα υποτιμημένο στοιχείο και πιστεύω πως αυτή η αρετή του αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλη την ομάδα του. Οι συμπαίκτες του δείχνουν να λατρεύουν να αγωνίζονται μαζί του»

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…