Κεντρική Elite League Δεν παίζουν Μανούσος, Κιτσούλης, “μάχη μέχρι τέλους” λέει ο Νικολαίδης

Δεν παίζουν Μανούσος, Κιτσούλης, “μάχη μέχρι τέλους” λέει ο Νικολαίδης

Το Πευκοχώρι δεν έχει καταφέρει ακόμα να κάνει το καλύτερο που μπορεί και θα δώσει μάχη μέχρι τέλους για την παραμονή στην Α2.

Αρχικά, πρέπει να εξασφαλίσει την παρουσία του στα πλέι άουτ, που δεν είναι καθόλου σίγουρη. “Ο στόχος είναι η παραμονή. Αυτί είναι το μοναδικό πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας. Θα πρέπει να βρούμε τρόπο να κάνουμε νίκες και να είμαστε αυτοί που πρέπει. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή”, λέει ο Σωτήρης Νικολαΐδης στο ebasket.gr και δεν έχει άδικο. Η ομάδα της Χαλκιδικής έχει πολύ δύσκολα και καθοριστικά ματς. Πιθανή επιτυχία μέσα στο Ψυχικό θα είναι δώρο… για την παραμονή!

Οι προπονήσεις γίνονται κανονικά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και τις Παρασκευές στον Αγιο Πάυλο, αφού άλλαξε η έδρα. Μανούσος και Κιτσιούλης όμως παραμένουν εκτός. Ο πρώτος πονάει στο πόδι και ο δεύτερος έχει πολύ σημαντικό θέμα με τη μέση. Πολύ δύσκολα να αγωνιστούν στην επόμενη αναμέτρηση, οπότε γίνεται αγώνας δρόμου για τα επόμενα καθοριστικά ματς.

Μένει να φανεί αν θα μπορέσει η ομάδα της Χαλκιδικής να είναι και την επόμενη χρονιά στην Α2, αλλά πρώτο μέλημα είναι τα πλέι άουτ και οι νίκες με τις ομάδες που πιθανόν να κοντραριστούν. Αλλωστε, πέντε ομάδες παλεύουν από το 11 μέχρι το 15 σε μια σπουδαία μάχη για την επιβίωση!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…