Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ακούγαμε πολλά από πολλούς”

“Ακούγαμε πολλά από πολλούς”

papapetrou1

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στη «Real News» κι αναφέρθηκε στην πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague και στη σειρά με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Δεν έχουμε ξεχάσει πώς χάσαμε στο τελευταίο παιχνίδι με το σουτ του Ρούντι. Άρα εύλογα κάπου ο εγωισμός μας επιβάλλει τη ρεβάνς, χωρίς φυσικά να παραγνωρίζουμε ότι πρόκειται για μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη. Θεωρώ, πάντως, ότι τη στιγμή που πρέπει, θα είμαστε απολύτως έτοιμοι.

Ακούγαμε από πολλούς φέτος ότι δεν έχουμε τύχη και ότι δεν θα πάμε στα πλέι οφ. Αντιδράσαμε, δουλέψαμε, τα δώσαμε όλα και γυρίσαμε την κατάσταση. Και ναι μεν θα αντιμετωπίσουμε τη Ρεάλ με μειονέκτημα έδρας, όμως είμαστε αποφασισμένοι για σκληρές μάχες μέχρι το τέλος. Και από τις ομάδες με μειονέκτημα, πιστεύω ότι είμαστε αυτή με τις πιο σοβαρές πιθανότητες να προχωρήσουμε στη διοργάνωση.

Ο κόσμος ήταν είναι και θα είναι στο πλευρό μας. Με την Μπουντούτσνοστ είχαμε άγχος στην αρχή, όμως οι ιαχές, τα τραγούδια και όλη γενικά η υποστήριξη ήταν κάτι το φανταστικό. Και όχι μόνο σε αυτό το ματς, αλλά σε όλη μας γενικά την πορεία μέχρι τώρα», τόνισε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…