Κεντρική Β' Εθνική Άφησαν χωρίς γήπεδο τα τμήματα υποδομής του Τρίτωνα! (pic)

Άφησαν χωρίς γήπεδο τα τμήματα υποδομής του Τρίτωνα! (pic)

triton tritonas

“Επίθεση” στη δημοτική αρχή εξαπέλυσε ο Τρίτωνας. Η ομάδα των Σεπολίων εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζει ότι τα τμήματα υποδομής της ομάδας δεν έχουν πια γήπεδο, καθώς οι υπεύθυνοι άλλαξαν τις κλειδαριές στο γήπεδο και “πέταξαν” εκτός τις ακαδημίες του Τρίτωνα.

Αναλυτικά:

“Ο γνωστός Πρόεδρος και η, επίσης, γνωστή αντιδήμαρχος τα καταφεραν. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ (εκτός της ανδρικής) ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΠΙΑ ΓΗΠΕΔΟ. ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΌ ΓΉΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΛΕΙΔΩΣΕ, ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ, ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ.

Χειροκροτηστε τους, τους ανύπαρκτους, αυτούς που οκτώ χρόνια τώρα δεν πάτησαν το πόδι τους εκεί. Αυτούς που μας ζητούσαν 4500 ευρώ για τα δύο τελευταία χρόνια παραχώρησης. Για ποιο λόγο τα ζητούσαν όμως? Για τη θέρμανση? Ποια θέρμανση? Δεν υπάρχει θέρμανση. Για την καθαριότητα? Εμείς το καθαριζαμε.(ακόμη και γονείς αθλητών καθαριζαν τις τουαλέτες). Για ύδρευση? ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΉΡΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΑ. ΝΤΡΟΠΉ, ΝΤΡΟΠΉ. Για ρεύμα? Ο μετρητής έχει τοποθετηθεί, γιατί δεν τον χρησιμοποιούν?

Στο ανοιχτό γήπεδο πάλι λοιπόν (εκτός αν το πάρουν κι αυτό), στις βροχές και στα κρύα. Πόσο άτυχοι είμαστε που ζούμε στην περιοχή αυτή. Πως αντιμετωπίζουν οι άλλοι Δήμοι τους συλλόγους.! Εμείς είμαστε παιδιά αλλού Θεού. ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΌ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΌΝΟ ΤΟΙΧΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΆ ΜΑΣ. Εκτός του ότι τόσα χρόνια δεν μας έχουν πάρει ούτε μια μπάλα για τα παιδιά μας ΤΏΡΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΙ ΕΞΩ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΑΝΎΠΑΡΚΤΟΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΊΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ. Εμείς, με πολύ μεράκι, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, κι όσο αντέξουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …