Κεντρική Elite League Α2:Τρεις αγωνιστικές-φωτιά για πλέι οφ και πλέι άουτ!

Α2:Τρεις αγωνιστικές-φωτιά για πλέι οφ και πλέι άουτ!

ermis agias

Η Α2 έχει μπει στις τελευταίες της αγωνιστικές υποχρεώσεις και η κορυφή με την ουρά έχει πάρει φωτιά σε επίπεδο πλέι οφ και πλέι άουτ. Η αγωνία είναι στο κατακόρυφο και δικαιολογημένα για ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Ο Ερμής Αγιάς πολύ δύσκολα θα χάσει την 3η θέση, αλλά πάντα υπάρχουν μαθηματικά ενδεχόμενα. Από εκεί και πέρα, πολλές ομάδες διεκδικούν την 4η και 5η θέση με κάποιες όμως από αυτές να έχουν προβάδισμα.

Ιπποκράτης και Χαρίλαος Τρικούπης φαίνεται να έχουν ένα προβάδισμα, αλλά η 28η αγωνιστική θα είναι ενδεικτική των όσων ακολουθήσουν από την 3η μέχρι την 7η θέση. Καστοριά και Καρδίτσα “ερίζουν” για να κλέψουν πιθανή συμμετοχή τους, ενώ μην ξεχνάμε πως και ο Διαγόρας Δρυοπιδέων δεν απέχει πολύ από τα πλέι οφ, ενώ Αμύντας και Ψυχικό δε θα συγχωρήσουν λάθη.

Γενικά, οι τρεις επόμενες αγωνιστικές θα είναι χαρακτηριστικές των όσων ακολουθήσουν. Φυσικά, θα έχει πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη ποια θα είναι η διασταύρωση των ζευγαριών.

Πάμε τώρα στα πλέι άουτ, όπου εκεί η Καβάλα δείχνει να ανατρέπει τα δεδομένα. Το Πευκοχώρι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και θα είναι πολύ δύσκολο ακόμα και να είναι στα πλέι άουτ, αν δεν το πιστέψει πραγματικά σαν ομάδα. Μαρούσι και Απόλλωνας Πάτρας είναι ομάδες με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ και θα παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή, ενώ και ο Κόροιβος είναι πολύ δυνατός σα σύνολο.

Σε πρώτη φάση η μεγάλη μάχη θα δοθεί για την αποφυγή της 15ης θέσης, αφού ο Εθνικός είναι ήδη υποβιβασμένος, οπότε όλα θα κριθούν στην αυλαία και στους υπολογισμούς. 

Οσο για τον Ιωνικό Νικαίας, πλέον, παίζει σε άλλο επίπεδο και οι 197 πόντοι σε μια αναμέτρηση αποδεικνύει του λόγου το αληθές. 

Τέλος, ευχόμαστε τα παιχνίδια που έρχονται για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ να συγκινήσουν τους αρμόδιους της Δημόσιας Τηλεόρασης…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…