Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ζιάγκος: ”Να μας στηρίξει ο κόσμος περισσότερο από κάθε άλλη φορά”

Ζιάγκος: ”Να μας στηρίξει ο κόσμος περισσότερο από κάθε άλλη φορά”

rethymno cretan kings Ziagkos 10

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος γνωρίζει την κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο (16/3, 15:45) και ζητάει από τον κόσμο του Ρεθύμνου να ενισχύσει την ομάδα περισσότερο από ποτέ.

Αναλυτικά:

”Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι βρίσκεται προ των πυλών, του οποίου το αποτέλεσμα κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση στην ουρά της βαθμολογίας.

Στο αγωνιστικό σκέλος παίζουμε με μία ομάδα που διαθέτει ικανότατους σκόρερ. Το παιχνίδι τους στηρίζεται στην ατομική πρωτοβουλία και στο ατομικό ταλέντο των παικτών της. Για αυτό λοιπόν, η σταθερότητα και η αποτελεσματικότητα μας στα ατομικά αμυντικά μας καθήκοντα και ο περιορισμός στο μακρινό σουτ του Πανιωνίου είναι τα δύο κομμάτια που πρέπει να ελέγξουμε”.
Για το πιθανό φαβορί της αναμέτρησης, σχολίασε: ”Είναι ένα ντέρμπι με δύο ομάδες που έχουν ίδιο στόχο. Στα ντέρμπι δεν υπάρχει φαβορί, με το μοναδικό πλεονέκτημα που έχουμε να είναι η έδρα. Οι διαφορές πιθανότατα θα παίξουν τον ρόλο τους σε τυχόν ισοβαθμίες στο φινάλε όσο πλησιάζουμε στο τέλος και δεν ξεκαθαρίζει η κατάσταση. Στο αυριανό ματς φυσικά αυτό που θα διεκδικήσουμε πρωτίστως είναι η νίκη και το ίδιο το παιχνίδι θα μας δείξει το κατά πόσο θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω”.
Τέλος ζήτησε την ενίσχυση του κόσμου της ομάδας: ”Παίζουμε ένα ματς εντός έδρας, ίσως από τα πλέον κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν και για αυτόν τον λόγο ζητάμε από τον κόσμο του Ρεθύμνου να στηρίξει την προσπάθεια μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά”.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…