Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Υποψήφια με τον Μπακογιάννη η σύντροφος του Νίκου Παππά, Μαρία Λαθούρη

Υποψήφια με τον Μπακογιάννη η σύντροφος του Νίκου Παππά, Μαρία Λαθούρη

lathourimaria

Στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου δημάρχου της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, θα βρεθεί η σύντροφος του Νίκου Παππά, Μαρία Λαθούρη. Η 29χρονη δικηγόρος θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων με τον συνδυασμό “Αθήνα Ψηλά” και λόγω της σχέσης της με τον γκαρντ του Παναθηναϊκού την κάνει γνώριμη προσωπικότητα στο χώρο του αθλητισμού και ιδιαίτερα του μπάσκετ.

“Αγαπώ την Αθήνα και θέλω, με τις όποιες δυνάμεις μου, να συμμετάσχω στην προσπάθεια να ξαναγίνει μια πόλη όμορφη, ασφαλής και ενδιαφέρουσα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της. Μια πόλη, όπου θα νιώθει ευχάριστα να ζεί κανείς, μια όαση πολιτισμού, ποιότητας και ευρωστίας, στο κέντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, όπως ήταν κάποτε!

Για το σκοπό αυτό, θα είμαι υποψήφια δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων, με την ομάδα των ανθρώπων που έχω πίστη ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Με τον συνδυασμό “Αθήνα Ψηλά”  και τον Κώστα Μπακογιάννη”, έγραψε στο instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αγαπώ την Αθήνα και θέλω, με τις όποιες δυνάμεις μου, να συμμετάσχω στην προσπάθεια να ξαναγίνει μια πόλη όμορφη, ασφαλής και ενδιαφέρουσα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της. Μια πόλη, όπου θα νιώθει ευχάριστα να ζεί κανείς, μια όαση πολιτισμού, ποιότητας και ευρωστίας, στο κέντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, όπως ήταν κάποτε! Για το σκοπό αυτό, θα είμαι υποψήφια δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων, με την ομάδα των ανθρώπων που έχω πίστη ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Με τον συνδυασμό “Αθήνα Ψηλά”  και τον Κώστα Μπακογιάννη. @kostasbakoyannis @athinapsila #athinapsila

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Lathouri (@m.lathouri) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🖤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Lathouri (@m.lathouri) στις

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…