Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ξεκάθαρος ο Μπλατ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Δεν αποφασίζω για αυτά»

Ξεκάθαρος ο Μπλατ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Δεν αποφασίζω για αυτά»

davied blatt olympiakos

Μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Λαύριο, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ κι αναφέρθηκε στο δύσκολο διπλό της ομάδας του, στους διαιτητές, αλλά και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί.

«Προφανώς δεν παίξαμε καλά στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο. Οι αντίπαλοι έπαιξαν καλά, πρέπει να τους δώσουμε τα εύσημα. Η άλλη ομάδα έπαιξε καλύτερα. Αυτή είναι η αλήθεια, δεν είναι δικαιολογία.

Μιλάτε για τη δυναμική της ομάδας μου, είναι σημαντικό αυτό. Είχαμε ένα ματς γεμάτο συναισθήματα στο Μαυροβούνιο. Παίξαμε πολύ καλά. Έχουν χάσει πολλές καλές ομάδες εκεί. Ίσως δεν ήμασταν τόσο έτοιμοι σήμερα. Επαναλαμβάνω, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Το Μιλάνο παίζει στο υψηλότερο επίπεδο. Πρέπει να μην μας φύγει το ματς. Πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι και πιο σκληροί. Δεν υπάρχει ξεκούραση. Πρέπει να βγεις και να παίξεις, αυτές είναι οι περιστάσεις», τόνισε και συνέχισε:

«Οι διαιτητές έκαναν καλή δουλειά. Πρέπει να το πούμε αυτό. Είχαν μια δίκαιη διαιτησία σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Αυτό είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ».

Σε ερώτηση για το επερχόμενο ντέρμπι και το αν θα κατέβει ο Ολυμπιακός, ξεκαθάρισε: «Δεν είναι δουλειά μου αυτή. Είμαι προπονητής, δεν τα ελέγχω αυτά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Με οδηγό το game 1 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται …