Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ «Βόμβες» ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές! Παναγιώτης Γιαννάκης και ίσως Πέτρος Κόκκαλης

«Βόμβες» ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές! Παναγιώτης Γιαννάκης και ίσως Πέτρος Κόκκαλης

giannakis 1

Στην τελική ευθεία έχουμε μπει για τις ευρωεκλογές, με τα κόμματα να καταρτίζουν σιγά – σιγά τς ψηφοδέλτιά τους για την Ευρωβουλή. Μια διαδικασία την οποία σχεδιάζουν πολύ προσεκτικά, αφού ειδικά αν δεν γίνουν εθνικές εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές, τότε οι τελευταίες θα έχουν -ως συνήθως- έναν χαρακτήρα «μηνύματος» για τις εκλογές που θα ακολουθήσουν. Έτσι, στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως έχουν καταφέρει να αποσπάσουν δύο «πολυπόθητα»… ναι για την «μάχη» της Ευρωβουλής.

Ή για να ακριβολογούμε, ένα «ναι» και ένα… σχεδόν ναι.

Με Παναγιώτη Γιαννάκη ο ΣΥΡΙΖΑ!

Το πρώτο πρόσωπο, είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο «δράκος» του ελληνικού αθλητισμού, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με τις πιο λαμπρές επιτυχίες του ελληνικού μπάσκετ τόσο ως αθλητής -χρυσό μετάλλιο στο ευρωμπάσκετ του 1987, που έμελλε να αλλάξει το ίδιο το άθλημα στην χώρα μας-, όσο και ως προπονητής, αφού «πήρε» την ίδια διοργάνωση από την… άκρη του πάγκου.

Ένα «χαρτί» από αυτά που λέμε… βαριά, το οποίο είναι δεδομένο πως θα δώσει στο κυβερνών κόμμα μια μεγάλη δυναμική.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι ένα βήμα πριν δεχθεί την πρόταση που του έχει γίνει.ΣΥΡΙΖΑ

Και Πέτρος Κόκκαλης;

Το δεύτερο «ηχηρό» όνομα, είναι αυτό του Πέτρου Κόκκαλη. Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, έχει δεχθεί επίσημη πρόταση και από μέρα σε μέρα αναμένεται να δοθεί η απάντησή του.

Κάτι το οποίο στην παρούσα φάση δεν μοιάζει διόλου απίθανο, δεδομένου των όσων έγιναν πριν από μόλις ένα εικοσιτετράωρο…kokkalis petros syriza 1403 1

Πηγή: newsit.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…