Κεντρική Α1 Περιστέρι Βασιλόπουλος: “Περίεργη φάση”

Βασιλόπουλος: “Περίεργη φάση”

Στο προσωπικό του blog για την αναμέτρηση με την Κύμη έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Ο φόργουορντ του Περιστερίου τόνισε πως κανείς δεν ξέρει πώς θα εμφανιστεί κάθε ομάδα μετά από τόσο μεγάλη διακοπή, ενώ αναφέρθηκε στις αλλαγές και στους τραυματισμούς στην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Το παιχνίδι με την Κύμη, είναι ένα ματς που μας βρίσκει, έπειτα από μία πάρα πολύ μεγάλη διακοπή. Άρα και μόνο γι΄αυτό το γεγονός είναι πολύ δύσκολο γιατί καμία ομάδα δεν ξέρει πως θα αντιδράσει έπειτα από ένα τόσο μεγάλο διάστημα χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η Κύμη έχει αλλάξει προπονητή και αρκετούς παίκτες. Είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα απ’αυτή που είχαμε αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο αλλά και στο Κύπελλο.

Εμείς είμαστε σε μία περίεργη φάση με αλλαγές και τραυματισμούς. Ευελπιστώ ότι θα παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας χωρίς να μας επηρεάσει η πολύ μεγάλη διακοπή. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να αξιοποιήσουμε το γεγονός ότι θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας, ώστε να πάρουμε τη νίκη. Ελπίζω ότι ο κόσμος δεν θα… επηρεαστεί από το μεγάλο διάστημα χωρίς επίσημους αγώνες της ομάδας και θα έρθει στο γήπεδο για να μας βοηθήσει…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Περιστέρι

Δειτε επισης

Περιστέρι: Επιστροφή στις προπονήσεις με απουσίες

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα (24/11) για το Περιστέρι, με τους παίκτες του Αργύρη Πεδ…