Κεντρική Elite League Τζήμας στο ebasket: “Η σπουδαιότερη νίκη μας”

Τζήμας στο ebasket: “Η σπουδαιότερη νίκη μας”

tzimaskarditsa

Ο Γιάννης Τζήμας και οι παίκτες του πέτυχαν την νίκη της αγωνιστικής την προηγούμενη εβδομάδα και φυσικά τα χαμόγελα επέστρεψαν για τα καλά σε συνδυασμό και με την επιτυχία κόντρα στον Διαγόρα.

Με δεδομένο πως οι Θεσσαλοί υποδέχονται την ομάδα του Εθνικού την επόμενη αγωνιστική το κλίμα έχει αλλάξει άρδην προς το καλύτερο. “Νομίζω πως κάναμε τη σπουδαιότερή μας νίκη και αυτό θα μας βοηθήσει από κάθε άποψη. Είδα στους παίκτες μου να έχουν την απόδοση που μπορούν στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και φυσικά θα ήταν ιδανικό να έχουμε συνέχεια αυτήν την εικόνα μέσα στο γήπεδο. Δεν ξεχνούμε όμως πως βασική μας προσδοκία είναι να αποφύγουμε τα πλέι άουτ και παράλληλα να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ο Αμύντας είναι μια πολύ καλή ομάδα και το γεγονός πως καταφέραμε να περιορίσουμε τα ατού για μας ήταν το κλειδί”, τόνισε ο Γιάννης Τζήμας στο ebasket.gr.

Η νίκη των Θεσσαλών ήταν η σημαντικότερη μακράν της αγωνιστικής και μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ελληνας τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για αυτήν την προσπάθεια. Τέλος, θα πρέπει να αναφερθεί πως η διοίκηση της Καρδίτσας σκέφτεται να προτείνει το όνομα του Γιάννη Μπουρούση για τον νέο κλειστό, δείχνοντας έμπρακτα τον ενδιαφέρον της για την προσφορά του Ελληνα σέντερ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…