Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Τζέιμς: “Κάνω την καλύτερη σεζόν της καριέρας μου”

Τζέιμς: “Κάνω την καλύτερη σεζόν της καριέρας μου”

mike james

Σε δηλώσεις του ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στην εκπληκτική σεζόν που διανύει με τη φανέλα της Αρμάνι, ενώ αναφέρθηκε και στα παιχνίδια που προτιμάει να παίζει και του αρέσουν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν για την Αρμάνι επισήμανε: “Μισώ τα παιχνίδια που παίζεις απέναντι στην τελευταία ομάδα και εκείνη θέλει πραγματικά να σε κερδίσει και εσύ πρέπει να σηκωθείς για να τα καταφέρεις. Προτιμώ παιχνίδια που κρίνονται όλα για όλους. Αυτές τις στιγμές θέλω, αυτά τα ματς μου αρέσουν. Επομένως, μου αρέσουν τα παιχνίδια που ακολουθούν. Αυτές είναι διασκεδαστικές στιγμές. Όταν είσαι μικρός, όταν είσαι ακόμα παιδί, αυτούς τους αγώνες σκέφτεσαι και εγώ αυτά τα παιχνίδια προτιμώ”.

Όσο για τη δική του πορεία στην ιταλική ομάδα και τα στατιστικά του είπε“Κάνω την καλύτερη σεζόν της καριέρας μου, από στατιστική άποψη. Νομίζω πως έχω περισσότερη ελευθερία. Για παράδειγμα, στο παρελθόν έπαιζα με τον Νικ Καλάθη, οπότε έπρεπε να μοιραστούμε την μπάλα, γιατί ο Νικ είναι ένας από τους καλύτερους πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη. Φέτος έχω την ελευθερία να κάνω ό,τι θέλω και παίζω καλά. Δίνω τα εύσημα και στους συμπαίκτες μου, γιατί κάποιες φορές δεν παίρνω τις καλύτερες αποφάσεις, αλλά συνεχίζουν να είναι δίπλα μου και να με πιστεύουν. Αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση, καθώς προχωράμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…