Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Τζέφερσον: “Θέλαμε να δώσουμε μία καλή εμφάνιση στους οπαδούς μας”

Τζέφερσον: “Θέλαμε να δώσουμε μία καλή εμφάνιση στους οπαδούς μας”

jefferson paok

Σε δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Λαυρίου, ο Τζόντρε Τζέφερσον τόνισε πως όλοι ήθελαν να δώσουν μια καλή εμφάνιση στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ενώ ελπίζει να συνεχίσει με την ίδια απόδοση στα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε: 

“Θέλαμε πολύ να βγει η ομάδα και να δώσει μία καλή εμφάνιση στους οπαδούς. Γιατί στο τελευταίο εντός έδρας ματς δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε και νομίζω το καταφέραμε αυτό σήμερα”.

Για το ότι δεν υπάρχουν πλέον διπλά ματς και το αν μπορούμε να περιμένουν ακόμα παραπάνω πράγματα από την ομάδα:

“Θεωρώ ότι σίγουρα είναι ένας παράγοντας. Μπορεί η ομάδα να συγκεντρωθεί παραπάνω στους αντιπάλους του σαββατοκύριακου, να κάνει καλύτερο πρόγραμμα γύρω από την κάθε αναμέτρηση. Είναι καλύτερο για τις λεπτομέρειες που προσπαθούμε να διορθώσουμε και να ξεκουραστούμε ακόμα ενόψει της κάθε αναμέτρησης”.

Πως νιώθει για την σημερινή του απόδοση:

“Θεωρώ ότι είχα ένα καλό παιχνίδι και θέλω να συνεχίσω έτσι. Να έχω τέτοια απόδοση. Θέλω να δώσω εύσημα στους γκαρντ που με έβαλαν σε καλές καταστάσεις. Η επίθεση της ομάδας βγαίνει μέσα από έναν ρυθμό που όταν μπορεί να σκοράρει το καταφέρνει. Θεωρώ ότι μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι”.

Για το αν υπήρξε διαφορετική απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο: 

“Θεωρώ ότι εφησυχαστήκαμε από το μεγάλο προβάδισμα του πρώτου ημιχρόνου. Το επισήμανε και ο προπονητής μας στο ημίχρονο, ότι δεν πρέπει να σταματήσουμε αλλά εν τέλει δεν το καταφέραμε. Πρέπει να κουβαλάμε την ενέργεια του πρώτου ημιχρόνου στο δεύτερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…