Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Τουπάν: “Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά, αλλά και τίποτα για τους λόγους της αγωνιστικής μας πτώσης”

Τουπάν: “Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά, αλλά και τίποτα για τους λόγους της αγωνιστικής μας πτώσης”

0e1c0acb toupane

Ο Αξέλ Τουπάν ανανέωσε το blog του στον ΕΣΑΚΕ και μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη στο ΣΕΦ, για την Basket League.

Αναλυτικά:

“Δυστυχώς εξακολουθούμε να διανύουμε μια πολύ κακή αγωνιστική περίοδο, από την οποία επιβάλλεται να βγούμε το συντομότερο δυνατό. Στο τελευταίο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ παλέψαμε για τριάντα λεπτά, όμως, το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό.

Η εικόνα μας τον τελευταίο μήνα, δεν είναι αντιπροσωπευτική ούτε των δυνατοτήτων μας, αλλά ούτε και της καθημερινής σκληρής μας δουλειάς στις προπονήσεις. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και αυτός είναι ο βασικός λόγος που είμαι σίγουρος πως άμεσα θα ανακάμψουμε.

Η μόνιμη ερώτηση των δημοσιογράφων έχει να κάνει με τα αίτια της αγωνιστικής μας πτώσης. Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσαμε να πούμε πολλά, αλλά και τίποτα. Εγώ επιλέγω το τίποτα. Δεν είναι ώρα για δικαιολογίες. Είναι ώρα για αντίδραση. Αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση με τον Άρη.

Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα και μάλιστα στον πρώτο γύρο στον αγώνα στην Θεσσαλονίκη μας είχε δυσκολέψει αρκετά. Πέρασε μια δύσκολη περίοδο, όμως, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο και αυτό τον καθιστά επικίνδυνο για κάθε αντίπαλο. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και τα σαράντα λεπτά της αναμέτρησης και μέσα από την καλή μας άμυνα να βρούμε ρυθμό στην επίθεση. Θεωρώ πως αν ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του κόουτς δεν θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα.

Θα ήθελα επίσης να καλέσω τους φιλάθλους μας να έρθουν στο ΣΕΦ, να συνεχίζουν να μας στηρίζουν με τον τρόπο που το κάνουν μέχρι τώρα και να μην χάσουν την πίστη τους σε εμάς. Πληροφορήθηκα πως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ πολλοί φίλαθλοι μας παρέμειναν στο γήπεδο και συνέχισαν να “τραγουδούν”. ΣΕΒΑΣΜΟΣ! Τόσο εγώ, όσο και οι συμπαίκτες μου εκτιμάμε και ποντάρουμε πολλά στην στήριξή τους. Να είναι σίγουροι πως θα κάνουμε τα πάντα για να αντιστρέψουμε την κατάσταση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…