Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Τα εισιτήρια για το Προμηθέας – Χολαργός

Τα εισιτήρια για το Προμηθέας – Χολαργός

promitheas saloustros 1

Τον Χολαργό υποδέχεται (17/3, 17:00) ο Προμηθέας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League. Η Πατρινή ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε για τα εισιτήρια της αναμέτρησης, στην οποία έχει οριστεί γενική είσοδος στα 10 ευρώ.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα:

“Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Basket League ανάμεσα στον Προμηθέα Πάτρας και τον Χολαργό. Η μάχη της τετράδας έχει ανάψει για τα καλά για τον Προμηθέα, που ισοβαθμεί στην 4η θέση με ΠΑΟΚ και Περιστέρι και κάθε παιχνίδι ως το φινάλε μπορεί ν’ αποβεί καθοριστικό για την τελική κατάταξη και το πλεονέκτημα έδρας στα play-off, ενώ ο νεοφώτιστος αλλά ιδιαίτερα επικίνδυνος, Χολαργός παλεύει για μια θέση στην οκτάδα κι έχει ήδη νικήσει σε Χαλκίδα (την Κύμη), Ρόδο (τον Κολοσσό) και Αλεξάνδρειο (τον Άρη).Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 17:00 και οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά 10:00-18:00 από τα γραφεία στα γήπεδα του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο και 10:00-13:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο κέντρο (Κανακάρη 136, 5ος όροφος, τηλ: 2610 275820).

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…