Κεντρική Α1 Ρέθυμνο Συνεχάρη τους παίκτες του ο Ζιάγκος

Συνεχάρη τους παίκτες του ο Ζιάγκος

Το Ρέθυμνο ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο παρουσίασε αρκετά καλή εικόνα, με τον Βαγγέλη Ζιάγκο να μοιράζει συγχαρητήρια στους παίκτες του.

“Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για τη νίκη. Ξέραμε ότι παίζαμε με έναν ισχυρό αντίπαλο και ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης, αλλά και αήττητο στην Ελλάδα. Πλέον μάλιστα είναι σε καλή αγωνιστική φόρμα, αποδίδοντας εξαιρετικά μέσα στο παρκέ. Εμείς θέλαμε αυτό το ματς να χρησιμοποιηθεί ως πιστοποίηση της σταθεράς ανοδικής πορείας μας μετά τη διακοπή. Νομίζω ότι η συνολική εικόνα επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις μας και το γεγονός ότι είμαστε σε καλή κατάσταση.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, βάσει των αριθμών, φάνηκε ότι επιμέρους στόχοι που είχαμε θέσει δεν τους κατακτήσαμε στο 100%. Συγκεκριμένα στον τομέα του ελέγχου των λαθών και των αμυντικών μας ριμπάουντ προκειμένου να περιορίσουμε τους πόντους του Παναθηναϊκού, δεν τα πήγαμε όσο καλά θα θέλαμε. Μάλιστα βάσει αριθμών δώσαμε 22 πόντους από λάθη και 22 πόντους από δεύτερες ευκαιρίες. Παρ’ όλα αυτά θέλω να συγχαρώ τα παιδιά για τη σοβαρότητα που αντιμετωπίζουν την κατάσταση. Για την προσήλωση τους και για τη συνέπεια τους σε καθημερινή βάση στον κοινό στόχο που έχει τεθεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…