Κεντρική Διεθνή Σταθερά πρώτη στο ranking του BCL η ΑΕΚ! (pic)

Σταθερά πρώτη στο ranking του BCL η ΑΕΚ! (pic)

aek omadiki

Η ΑΕΚ διανύει ακόμη μία εξαιρετική σεζόν και τη συγκεκριμένη περίοδο δείχνει ασταμάτητη. Το BCL παρουσίασε το power ranking, με την Ένωση να βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση της κατάταξης και είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και το back2back.

Η διοργανώτρια αρχή γράφει για την ΑΕΚ: “Ανάμεσα στις πιο καυτές ομάδες όλης της Ευρώπης με οκτώ συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις – για δεύτερη φορά αυτή τη σεζόν! Έχει δύο σερί 10 νικών τον Νοέμβρη και τον Δεκέμβρη και μπορεί να προκριθεί στα προημιτελικά ακόμα κι αν το σερί της διακοπεί την Τετάρτη. Το +9 τής δίνει τεράστιο πλεονέκτημα έναντι του ΠΑΟΚ, οι κάτοχοι του τροπαίου γίνονται όλο και καλύτερη όσο η σεζόν προχωρά”.

Για το Προμηθέα που ανέβηκε στην 7η θέση αναφέρει: “Η έκπληξη της εβδομάδας; Οι Έλληνες είναι έτοιμοι για το παιχνίδι της σεζόν γι’ αυτούς στο Σαν Κριστομπάλ ντε λα Λαγκούνα και λένει ότι ο Ρίον Μπράουν και ο Λάνγκστον Χολ θα είναι διαθέσιμοι. Προσθέστε και το ότι η Τενερίφε έχει κάνει τέσσερις συνεχόμενες ήττες για πρώτη φορά μετά από το 2015 και θα δείτε γιατί φαίνεται ότι ο Προμηθέας μπορεί να είναι η δεύτερη ελληνική ομάδα στα προημιτελικά “.

Όσο για τον ΠΑΟΚ, υποχώρησε στην 14η θέση και το έργο για πρόκριση έχει γίνει απίθανο, καθώς έχασε από την ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των “16” και δείχνει απίθανο να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ.

  • μεταδόσεις

    Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/4)

    Τα φώτα στο ΣΕΦ Ένα παιχνίδι περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (18/4). Συγκεκρ…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
  • ΑΕΚ - Λαύριο

    ΑΕΚ – Λαύριο 100-67

    Επιβλητική ΑΕΚ, ξέσπασε στο Λαύριο. Στην καλύτερη φετινή εμφάνισή της η ΑΕΚ Betsson μετέτρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…