Κεντρική Elite League Σωτήρης Νικολαϊδης στο ebasket: “Αγώνα με αγώνα για το καλύτερο”

Σωτήρης Νικολαϊδης στο ebasket: “Αγώνα με αγώνα για το καλύτερο”

nikolaidis sotiris xristoforidis

Η απόφαση του Ευριπίδη Μελετιάδη να αποχωρήσει από τον πάγκο του Πευκοχωρίου οδήγησε τη διοίκηση στην επιλογή του Σωτήρη Νικολαίδη.

Ο Ελληνας τεχνικός περίμενε μια τέτοια ευκαιρία και είναι αποφασισμένος να την αρπάξει από τα μαλλιά…

Η κακή εμφάνιση και ήττα από τον Ηρακλή μπήκε στο χρονοντούλαπο… και ο νεός προπονητής της ομάδας θέλει να βάλει τα δικά του στοιχεία. “Η αναμέτρηση με τον Ηρακλή δεν προσφερόταν για πολλά πράγματα. Το αφήνουμε πίσω και σκοπός μας είναι πάρουμε τις νίκες που χρειάζονται αγώνα με αγώνα. Το καλύτερο για μας είναι να δουλέψουμε συστηματικά και να πάμε με συγκέντρωση σε κάθε αναμέτρηση. Δουλειά και πίστη, για να πετύχουμε τον στόχο μας”, λέει αρχικά στο ebasket.gr…

Για τον δικό του σκοπό τόνισε…”Οι συνθήκες που υπάρχουν στο Πευκοχώρι με καλύπτουν απόλυτα. Είμαι επαγγελματίας προπονητής και περίμενα μια τέτοια ευκαιρία. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Πρέπει να πετύχουμε τις νίκες που χρειάζεται, για να είμαστε και του χρόνου στην Α2. Μάχη μέχρι τέλους με πλάνο και συγκέντρωση”.

Τι σκέφτεται τέλος να βάλει συνολικά στο παιχνίδι της ομάδας. “Είναι σημαντικό για μένα να πιέζουμε και να κυνηγάμε την κάθε μπάλα. Η ομάδα έχει έμπειρους, αλλά και ταλαντούχους παίκτες, οπότε θα πρέπει συνολικά να έχουμε μια ταυτότητα για να κλείσουμε τη σεζόν με το καλό απολογισμό. Τα υπόλοιπα θα γίνουν μέσα από την προπόνηση και την μεθοδική δουλειά”.

Τέλος, ο Σάββας Μανούσος μπήκε κανονικά στην προετοιμασία και υπολογίζεται για την επόμενη αναμέτρηση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…