Κεντρική Α1 Άρης Σλαφτσάκης: “Να μην μας ξεγελάσει η βαθμολογική θέση του Κολοσσού”

Σλαφτσάκης: “Να μην μας ξεγελάσει η βαθμολογική θέση του Κολοσσού”

Για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό έγραψε στο προσωπικό του blog ο Διαμαντής Σλαφτσάκης. Ο παίκτης του Άρη τόνισε πως κανένας δεν πρέπει να ξεγελαστεί από τη βαθμολογική θέση του αντιπάλου, ενώ ξεκαθάρισε πως ζητούμενο είναι η ομάδα να επιστρέψει σε πλήρης αγωνιστικούς ρυθμούς.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Καλησπέρα σε όλους. Μπροστά μας έχουμε ένα πάρα πολύ κομβικό και παράλληλα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Θέλουμε και πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε μέσα στην έδρα μας και να διατηρήσουμε αυτό το σερί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα να κρίνουμε τον Κολοσσό, με βάση τη βαθμολογική θέση που κατέχει. Δεν πρέπει να μας ξεγελάσει αυτό. Είναι μια ομάδα με αρκετούς ποιοτικούς παίκτες που διαθέτουν ταλέντο στην επίθεση και μπορούν ανά πάσα στιγμή να σου κάνουν τεράστια ζημιά.

Από κει και πέρα, το ζητούμενο για μας και στόχος, όπως είχα γράψει πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, είναι να επανέλθουμε στην αγωνιστική κατάσταση που βρισκόμασταν πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος και να αποκτήσουμε τον ίδιο ρυθμό που είχαμε, πριν από περίπου 40 μέρες.

Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο. Δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε στον Κολοσσό να πιστέψει ότι θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι στον μεταξύ μας αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Τέλος η καραντίνα για τους δύο θετικούς στον κορωνοϊό!

Επιστροφή στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό για την ομάδα του Άρη, με τον Σάββα Καμπερ…