Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Σιγκούνας: “Αισιόδοξος για τη θετική πορεία της ομάδας”

Σιγκούνας: “Αισιόδοξος για τη θετική πορεία της ομάδας”

sigkounas rethumno

Για την αναμέτρηση με τον Προμηθέα έγραψε ο Αλέξανδρος Σιγκούνας στο προσωπικό του blog. Ο παίκτης του Ρεθύμνου στάθηκε στην καλή εικόνα που δείχνει η ομάδα του στα τελευταία παιχνίδια, ενώ δήλωσε αισιόδοξος για τη θετική πορεία και την επίτευξη των στόχων.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Γεια σας φίλοι μου!

Σας καλωσορίζω σε ένα ακόμη Blog μου, για να μοιραστώ μαζί σας τα νέα της εβδομάδας, λίγο πριν την έναρξη της 18ης αγωνιστικής της Betshop Basket League!

Μετά το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, μας έμεινε μια εικόνα όπου μας άφησε όλους αρκετά ευχαριστημένους από την απόδοση μας, την αγωνιστικότητα και το πάθος που δείξαμε για 40 λεπτά. Είχαμε μία αρκετά καλή αγωνιστική απόδοση, δείγμα του ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλή φόρμα είμαστε πολύ καλά δουλεμένη ομάδα και απόλυτα συνειδητοποιημένοι για την δύσκολη συνέχεια, με βάση πάντα τον στόχο, που δεν είναι άλλος από την παραμονή μας στην μεγάλη κατηγορία.

Όπως έχω δηλώσει αρκετές φορές και σε παλαιότερα Blog μου, ανυπομονούσα να δείξουμε την πραγματική μας εικόνα στα παιχνίδια, όπως ακριβώς δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση…

Μέσα από πολλές ώρες σκληρής προπόνησης αλλά και meeting με αρκετά βίντεο από τα παιχνίδια μας, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να πω πώς είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος για τη θετική πορεία της ομάδας και την επίτευξη των στόχων της.

Θεωρώ πως είμαστε όλοι συσπειρωμένοι και αποφασισμένοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παραμείνει η ομάδα στην Betshop Basket League και αυτό φαίνεται απ’ την αγωνιστική μας απόδοση,ειδικά το τελευταίο διάστημα.

Έχουμε αφήσει πίσω τον παράγοντα «κούραση», διότι γνωρίζουμε πολύ καλά πως μέσα στις επόμενες 6 εβδομάδες θα έχουν κριθεί όλα βάσει των αποτελεσμάτων.
Έτσι λοιπόν κύλησε και αυτή η εβδομάδα με μεγάλη συγκέντρωση και ένταση στην προπόνηση, διότι ακολουθεί ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Προμηθέα μέσα στην Πάτρα.

Σαφώς και γνωρίζουμε την ποιότητα των παικτών που διαθέτει ο Προμηθέας, όπως επίσης γνωρίζουμε και τα αδύναμα σημεία τους όπου και θέλουμε να χτυπήσουμε.

Πιστεύω πως αν καταφέρουμε να είμαστε για 40 λεπτά ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι να κάνουμε αυτά που έχουμε ζητήσει μέσα στο παρκέ, έχουμε σοβαρές πιθανότητες να διεκδικήσουμε το ποσοστό της νίκης που μας αναλογεί!

Εύχομαι σε όλους ένα απολαυστικό μπασκετικό Σαββατοκύριακο και εκτός αυτού να χαρείτε το Καρναβάλι σε όποια γωνιά της χώρας και εάν βρίσκεστε! Κλείνοντας,θέλω προσωπικά να ευχηθώ,αυτό το τριήμερο να είναι ένα από αυτά που δεν θα θρηνήσουμε θύματα στους δρόμους, στα καρναβάλια, στις εθνικές οδούς και πουθενά…

Η ζωή είναι ωραία… Ας γίνει ο καθένας υπεύθυνος για τον εαυτό του, ώστε να είμαστε όλοι ικανοί να ζούμε την κάθε της ημέρα… Η ζωή είναι ωραία…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…