Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Σερέλης: “Θα πέσουμε αν δεν….”

Σερέλης: “Θα πέσουμε αν δεν….”

serelis

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο κόουτς Σερέλης. Ο τεχνικός του Λαυρίου δήλωσε: “Σίγουρα όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό σε αναγκάζει να κάνεις λάθη. Είχαμε δύο τρεις λάθος επιλογές, που μας στοίχισαν. Έχουμε κάνει την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση, αλλά δεν πήραμε τίποτα. Αν στο άουτ δεν είχαμε κάνει το λάθος και είχαμε κάνει κανονικά την επίθεση, θα είχαμε το χρόνο να παίξουμε και καλύτερη άμυνα. Εκεί φάγαμε ένα εύκολο καλάθι που τελικά μας στοίχισε περισσότερο από όλα”.

Δεν δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Έχουμε παίξει άσχημα, έχουμε κάνει κακές εμφανίσεις… Δεχθήκαμε 101 πόντους από τον Πανιώνιο. Από την άλλη θα πρέπει να αναγνωρίσει κάποιος ότι αυτή η ομάδα έκανε προπόνηση όλη μαζί μόλις 10 μέρες. Είμαστε στο Μάρτιο και κάναμε αλλαγές, είχαμε τους τραυματισμούς του Χαραλαμπόπουλου και του Μιλόσεβιτς. Πιστεύω πως θα δείξουμε κάποια πράγματα καλύτερα στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος”, πρόσθεσσε.

Σε ερώτηση για το αν κάνουν υπολογισμούς στο Λαύριο για τις νίκες που χρειάζονται ώστε να αποφύγουν τον υποβιβασμό τόνισε: “Αν δεν κάνουμε υπολογισμούς, θα πέσουμε. Μετράμε, έχουμε αγωνία και σοβαρότητα για να ανταπεξέλθουμε”.

Τέλος, αναφορικά με την επιστροφή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου δήλωσε: “Εδώ και μια εβδομάδα προπονείται με την ομάδα. Έμεινε πολύ καιρό έξω. Μας βοηθάει πάρα πολύ, δίνει δύναμη στους υπόλοιπους και ακόμη δεν έχει δείξει τίποτα από αυτά που μπορεί. Αλλά πλέον είναι μέλος της ομάδας, δίνει ενέργεια και ποιότητα και το είδατε και σήμερα, ακόμη κι αν δεν σκοράρει σε ένα παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του Άρη»

Πρόκληση για το Λαύριο είναι τα play out. Ο τεχνικός του Λαυρίου, Κώστας Μέξας μετά την ήτ…