Κεντρική NBA Σαρωτικός Ντόνοβαν Μίτσελ στην κορυφή του top-10 (vid)
NBA

Σαρωτικός Ντόνοβαν Μίτσελ στην κορυφή του top-10 (vid)

donovan mitchell 1

Οι Γιούτα Τζαζ υπέστησαν “κάζο” από τους Μέμφις Γκρίζλις, καθώς ηττήθηκαν με 114-104 αλλά τουλάχιστον προσέφεραν κάμποσο θέαμα προτού πέσουν στο “καναβάτσο”. Οι δύο πρώτες θέσεις του top-10 ανήκουν στους δύο κορυφαίους παίκτες τους, δηλαδή τον Ντόνοβαν Μίτσελ και τον Ρούντι Γκομπέρ, με τον “Spida” να είναι αυτός που κάθεται στην κορυφή.

Συγκεκριμένα, ο “εκρηκτικός” σκόρερ των Τζαζ εκμεταλλεύεται το rescreen του Γκομπέρ και βρίσκει την ιδανική γωνία, ώστε να “σπάσει” την άμυνα στο πικ-εν-ρολ και να εισβάλλει με αξιώσεις προς το καλάθι. Ο Μίτσελ κάνει ακριβώς αυτό, πατάει γερά και με τα δύο πόδια και καρφώνει εντυπωσιακά με το δεξί χέρι, σε ένα βροντερό tomahawk.

Από την άλλη, στη 2η θέση, ο Γκομπέρ “γλιστράει” προς το καλάθι μετά το σκριν που έδωσε στον Κάιλ Κόρβερ, υποδέχεται την μπάλα και βάζει στο “κάδρο” τον Μπρούνο Καμπόκλο, υπενθυμίζοντας στον άπειρο Βραζιλιάνο ότι χρειάζεται ακόμη πολλά “ψωμιά”, προκειμένου να τα βάλει μαζί του!

Στις υπόλοιπες θέσεις, ο Μάρβιν Γουίλιαμς έρχεται από το πουθενά για ένα τρομερό φόλοου, ο Τζέιμς Χάρντεν “ανακατεύει” τον Τζίμι Μπάτλερ ενώ, αξίζει να δει κανείς την πανέξυπνη κίνηση του Κρις Πολ στο νο.9.

Το top-10 της ημέρας (8/3)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…