Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ρέπεσα: ”Πανίσχυρη ομάδα ο Ολυμπιακός”

Ρέπεσα: ”Πανίσχυρη ομάδα ο Ολυμπιακός”

yasmin repesa milano

Ο  Γιασμίν Ρέπεσα περιμένει μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στους ισχυρούς ”ερυθρόλευκους” όπως τους χαρακτήρισε ενώ τόνισε ότι πρώτος στόχος της Μπούντουτσνοστ είναι η Αδριατική Λίγκα.

Αναλυτικά:

Στη νίκη απέναντι στη Ζαντάρ αποκτήσαμε την αυτοπεποίθηση που θέλαμε και περιμένω ότι στο ματς με τον Ολυμπιακό θα είμαστε πολύ καλύτεροι, με περισσότερη συγκέντρωση. Ο Ολυμπιακός έχει μία πανίσχυρη ομάδα και αυτό το ξέρουν όλοι. Σίγουρα, οι αντίπαλοί μας έρχονται στην Ποντγκόριτσα για τη νίκη, αλλά και εμείς θέλουμε τη νίκη. Αυτή την στιγμή, θα σήμαινε πολλά για εμάς ένας θρίαμβος κόντρα στον σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός.

Ο Νόρις Κόουλ προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες και θα είναι στη δωδεκάδα. Κάτι που δεν ισχύει για τον Κότι Κλαρκ. Όλοι οι παίκτες θα πρέπει να καταλάβουν ότι πλησιάζει το τέλος της σεζόν και πως θα πρέπει να παλέψουν για την κατάκτηση της Αδριατικής λίγκας. Πρώτα στη λίστα μας θα πρέπει να είναι η συνέπεια, η συγκέντρωση, η συντροφικότητα, η επιθετικότητα και η ενέργεια. Θα πρέπει η ανταγωνιστικότητά μας να είναι σε υψηλό επίπεδο. Εκείνος που δεν θα ακολουθεί τα συγκεκριμένα, δεν έχει θέση στην ομάδα, γιατί πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση της Αδριατικής λίγκας. Πάνω απ’ όλους η ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Μοιράστηκε το MVP της 34ης αγωνιστικής ο Σλούκας

Μοιράστηκε το βραβείο του MVP, ο Κώστας Σλούκας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκα…