Κεντρική Elite League “Υπάρχει δίψα για την κατάκτηση των στόχων μας”

“Υπάρχει δίψα για την κατάκτηση των στόχων μας”

konstantakopoulos amyntas karditsa

Δηλώσεις έκανε ο Θάνος Κωνσταντακόπουλος και μίλησε για το ματς και την ήττα από την Καρδίτσα. Ο γκαρντ του Αμύντα αναφέρθηκε επίσης στο εξ αναβολής παιχνίδι με το Ψυχικό, ενώ στάθηκε στην επιστροφή του και στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Σχετικά με το ματς κόντρα στον ΑΣΚ : “Θεωρώ πως δεν μπήκαμε από την αρχή τόσο συγκεντρωμένοι όσο έπρεπε. Χάσαμε το μυαλό μας εύκολα και σταματήσαμε να παίζουμε έξυπνα. Η Καρδίτσα στα κρίσιμα σημεία έπαιξε εξυπνότερα και στοχευμένα. Και έτσι κατάφερε να πάρει την νίκη. Το ρεπό δεν πιστεύω ότι έπαιξε κανένα ρόλο. Η ομάδα μας είναι πολύ έμπειρη, ώστε να την επηρεάσει ένα ρεπό μιας εβδομάδας. Δουλέψαμε πολύ καλά στο κενό, αναλύοντας λεπτομέρειες και λάθη προηγούμενων παιχνιδιών”.

Για την επιστροφή του από τον τραυματισμό: “Η περσινή χρονιά ήταν ιδανική για εμένα, γεμάτη υγεία και κατακτώντας το Πρωτάθλημα. Όμως, μετά το καλοκαίρι ξαφνικά ένιωσα ενοχλήσεις. Πέρασα την πιο δύσκολη περίοδο της μπασκετικής μου ζωής και χαίρομαι πολύ που επέστρεψα! Δουλεύω καθημερινά, ώστε να καλύψω το χαμένο έδαφος και έχω φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο. Κάθε μέρα νιώθω και πιο δυνατός ώστε να βγάλω στο γήπεδο αυτό που ξέρω καλά. Ανυπομονώ να ανταποδώσω την στήριξη και την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδας, τις οποίες μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή!”.

Για το Ψυχικό και την συνέχεια του πρωταθλήματος : “Παίζουμε με μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, με έναν προπονητή που είναι χρόνια σε αυτή τη κατηγορία και γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις. Θα πρέπει να παίξουμε με ταχύτητα και να παίρνουμε έξυπνες αποφάσεις σε κάθε φάση. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ακολουθούν τρία παιχνίδια τα οποία για εμάς είναι πολύ σημαντικά για την εξέλιξη του Πρωταθλήματος. Και είμαι πολύ αισιόδοξος! Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές για το ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε τις νίκες που χρειάζονται. Στην ομάδα μας δεν υπάρχει κούραση, απεναντίας υπάρχει δίψα για την κατάκτηση των στόχων μας όσο το δυνατόν πιο σύντομα, ώστε να κλείσει άλλη μια επιτυχημένη σεζόν για τον Αμύντα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…