Κεντρική Α1 Λαύριο “Βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο»

“Βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο»

Το Λαύριο πήρε μία σπουδαία νίκη κόντρα στο Περιστέρι και έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην Basket League. Ο προπονητής των νικητών, Χρήστος Σερέλης, τόνισε ότι βρίσκονται στον σωστό δρόμο και ότι δεν πρέπει να εφησυχαστούν.

Αναλυτικά:

“Καλησπέρα σε όλους, έχουμε κάνει σήμερα μία πάρα πολύ μεγάλη νίκη, με μία πολύ καλή εμφάνιση, οπότε πρέπει να δώσουμε τα συγχαρητήρια στους παίχτες μας και σε αυτούς που παίξανε και σε αυτούς που ήταν εκτός 12αδας γιατί εδώ και αρκετό καιρό κάνουν μία δυνατή και καλή προσπάθεια. Tα αποτελέσματα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πλέον σε ένα σωστό δρόμο, όμως πέρα από την καλή εμφάνιση δεν έχουμε κερδίσει τίποτα άλλο πέρα από 2 πόντους.

Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στον ίδιο ρυθμό, και χρειαζόμαστε ακόμα νίκες για να είμαστε σίγουροι για την κατηγορία. Καμιά φορά αυτές οι μεγάλες νίκες σε εφησυχάζουν και σε χαλαρώνουν και αυτό δεν το θέλουμε με τίποτα ειδικά με τα παιχνίδια που ακολουθούν που είναι πάρα πολύ δύσκολα και όλες οι ομάδες στο finish του πρωταθλήματος θα καταβάλουν τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια και οι ομάδες που κινδυνεύουν να σωθούν και οι υπόλοιπες που είναι στη υψηλότερες θέσεις, να καταλήξουν στην μεγαλύτερη δυνατή θέση.

Εύχομαι στο Περιστέρι καλή συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο

Δειτε επισης

Ο Μουράτος ισοφάρισε δύο ρεκόρ καριέρας

Στο 92ο παιχνίδι του στη Stoiximan Basket League, ο Βασίλης Μουράτος ισοφάρισε δύο ατομικά…