Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου “Το θαύμα του Μπράζελτον!”

“Το θαύμα του Μπράζελτον!”

manolopoulos ifaistos

Ηφαιστος Λήμνου πανηγύρισε ένα πολύ σημαντικό “διπλό” απέναντι στον Κολοσσό. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ανέφερε:

“Πρέπει πρώτα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ και να πω ότι τους θαυμάζω, τον γιατρό, κύριο Ανδρέα Καραγιάννη και τους φυσικοθεραπευτές στην Αθήνα, τους Σταύρο Τόϊλο και Κώστα Ψαρογιώργο που μας έχουν βοηθήσει απίστευτα αυτή τη σεζόν. Είναι μάγοι. Αλλά και τους δύο αφανείς ήρωες, τον Ριχάρδο Καμπόσο που είναι ο φυσικοθεραπευτής μαζί μας στη Λήμνο και τον γυμναστή Γιάννη Μεριχωβίτη που για μένα κάνει ένα θαύμα, μετά το χειρουργείο του Μπράζελτον, ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα και ήταν καταπληκτικός!

Τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό που κάνουν. Από το παιχνίδι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Ίσως σήμερα ήταν η πιο δύσκολη νίκη μας. Δείξαμε χαρακτήρα και γιατί έχουμε δύο πολύ σημαντικές απουσίες, τον Φρεϊμάνις και τον Γόντικα. Όλοι οι παίκτες που έπαιξαν, πρόσφεραν τα μέγιστα. Ήταν δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Κολοσσός είναι μία καλή ομάδα που άλλαξε και πήρε έναν πολύ καλό προπονητή, αλλά εμείς καταφέραμε και νικήσαμε και ήταν μία σημαντική νίκη».

Για τον φετινό στόχο, ο κόουτς του Ήφαιστου ανέφερε: «Δεν μπορεί να ξεκινήσει τίποτα καλό, εάν δεν υπάρχει η διοίκηση που είναι το Α και το Ω. Αν δεν υπάρχει δεν γίνεται. Η διοίκηση επέλεξε ορισμένους ανθρώπους. Έχουν εμπιστοσύνη και μας αφήνουν να κάνουμε τη δουλειά μας. Μας στηρίζουν και μας υποστηρίζουν. Ακόμη και στη διακοπή, ήρθαμε στην Αθήνα να δουλέψουμε και να δώσουμε φιλικά. Έτσι, χωρίς διοίκηση δεν γίνεται τίποτα. Για μένα έχουμε κάνει όλοι ένα μικρό θαύμα στη Λήμνο. Αλλά, όταν υπάρχει θέληση και εμπιστοσύνη μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …