Κεντρική Α1 ΠΑΟΚ “Θα έχουμε εξελίξεις αν συνεχίσει ο Τζόουνς, δύσκολο να αντικατασταθεί”

“Θα έχουμε εξελίξεις αν συνεχίσει ο Τζόουνς, δύσκολο να αντικατασταθεί”

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το εμπόδιο του Χολαργού και ο προπονητής του μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στον “Δικέφαλο” αλλά και για το πρόβλημα του Τζαμάλ Τζόουνς.

Συγκεκριμένα είπε:

“Μετά από ένα μήνα επιστρέψαμε στο πρωτάθλημα, το σημαντικό για εμάς είναι η νίκη. Θα μας βοηθήσει αυτό το παιχνίδι να βρούμε ρυθμό. Να φτάσουμε σε ένα αγωνιστικό επίπεδο όπως ήμασταν πριν από 15 μέρες. Ο Χολαργός είναι πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα, φάνηκε και στο τέλος που απέδειξαν πόσο καλοί είναι προσπάθησαν να επιστρέψουν με “όπλο” την άμυνα τους που είναι και το δυνατό τους στοιχείο. Κρατάμε τη νίκη και προχωράμε παρακάτω”.

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην προετοιμασία: “Η πραγματικότητα είναι ότι η πρώτη προπόνηση έγινε χθες, παραμονή του αγώνα. Η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού ήταν δεδομένο ότι θα μας επηρεάζει κάποια στιγμή. Είχαμε ένα “black out” στην απόδοση μας όταν είχαμε προβάδισμα 20 πόντων”.

Για την βοήθεια από την οικογένεια Σαββίδη: “Γενικότερα υπάρχει αισιοδοξία. Από την πλευρά μας έχουμε πάρει ένα ξεκάθαρο και ουσιαστικό μήνυμα. Δεν έχει μείνει μόνο στα λόγια η προσπάθεια αλλά έγινε πράξη. Ελπίζω να μετουσιωθεί και σε κάτι καλό για την ομάδα. Αυτό που είναι πιο σημαντικό για την ομάδα είναι να χτίσει την επόμενη της μέρα. Αυτό είναι πιο σημαντικό από τους τελικούς”.

Για την κατάσταση του Χάτσερ: “Ο Χάτσερ δέχτηκε ένα χτύπημα χθες, το βράδυ επιδεινώθηκε η κατάσταση του και πάρα την φροντίδα των γιατρών δεν κατάφερε να αγωνιστεί. Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι σημαντικό”.

Για τον Τζαμάλ Τζόουνς: “Ο Τζόουνς είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Ζούσε εδώ και 3 μήνες με ένα πρόβλημα στα γόνατα του, ο τραυματισμός του είναι πολύ σοβαρός και αύριο θα έχουμε εξελίξεις για το αν θα συνεχίσει μαζί μας. Είναι δύσκολο να αντικατασταθεί λόγω του οικονομικού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Μπουντούρης: «Όταν αποφάσισαν να επενδύσουν στην Αθήνα, το μπάσκετ κατέβηκε προς τα εκεί»

Ο μοναδικός Έλληνας μπασκετμπολίστας που έχει κατακτήσει όλα τα Ευρωπαϊκά τρόπαια σε συλλο…