Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Θα δούμε εάν κάνουμε εσωτερικές αλλαγές”

“Θα δούμε εάν κάνουμε εσωτερικές αλλαγές”

kemzoura

Ο συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ, κόουτς Κεμζούρα, δήλωσε στην κάμερα της Nova ότι ακόμα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν έχουν νέα για τον τραυματισμό του Βασίλη Σπανούλη.

“Χάσαμε τον Σπανούλη κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μας έδινε επιλογές. Μετά δεν είχαμε καθόλου καλές επιλογές. Δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε και δεν σκοράραμε ακόμα και όταν είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση.

Δεν είχαμε καλά ποσοστά στα τρίποντα. Αυτό έχει να κάνει και με το παιχνίδι. Θα μπορούσαν να μπουν τα ελεύθερα σουτ. Πρέπει να λύσουμε αυτό το πρόβλημα. Δεν έχουμε καλές επιλογές στα σουτ τριών πόντων. Η Αρμάνι έχει παίκτες που έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν για τον εαυτό τους, όπως είναι ο Τζέιμς. Αυτό δεν το έχουμε εμείς.

Είναι σαν κάθε παιχνίδι αυτό απέναντι στην Μπάγερν. Έχει μεγάλη σημασία για εμάς, είναι σαν κάθε παιχνίδι. Θα το προσεγγίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Οι παίκτες ξέρουν την κρισιμότητα του αγώνα”, τόνισε.

Για τον Βασίλη Σπανούλη: “Ακόμα δεν έχουμε κάτι για τον τραυματισμό του. Θα δούμε. Θα κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί το περίβλημα. Θα δούμε εάν κάνουμε εσωτερικές αλλαγές για να καλύψουμε το κενό του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…