Κεντρική Basket League Χολαργός “Στενοχωρήθηκα που δεν μπορώ να βοηθήσω, θα είμαι εκεί για να τους εμψυχώνω”

“Στενοχωρήθηκα που δεν μπορώ να βοηθήσω, θα είμαι εκεί για να τους εμψυχώνω”

skoulidas

Ο Διονύσης Σκουλίδας, ο οποίος στάθηκε άτυχος στο παιχνίδι με τον Προμηθέα στην Πάτρα, αναφέρθηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση του Χολαργού με το Ρέθυμνο στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά:

“Γειά σας φίλοι μου

Αυτή η αγωνιστική είναι διαφορετική για εμένα, αφού στάθηκα άτυχος στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Προμηθέα στην Πάτρα, καθώς είχα έναν σοβαρό τραυματισμό! Έχω στενοχωρηθεί πολύ που δεν θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά θα είμαι εκεί για την εμψυχώνω!

Θα κάνω τα πάντα για μια σωστή αποθεραπεία, προκειμένου να γυρίσω πίσω πιο δυνατός από πριν! Πρέπει να δουλέψω ακόμη παραπάνω μόλις επιστρέψω για να έρθω σε ακόμη καλύτερο επίπεδο από πριν τον τραυματισμό μου στην συνέχεια…

Αυτή την αγωνιστική αντιμετωπίζουμε το Ρέθυμνο, μια ομάδα που χάσαμε στο γήπεδο της στον αγώνα του πρώτου γύρου και σίγουρα έχει βελτιωθεί ως τώρα σαν ομάδα. Διαθέτει έναν πολύ καλό σκόρερ από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και συνεργασία για να τον σταματήσουμε!

Από την θέση που θα βρίσκομαι εύχομαι καλή επιτυχία στους συμπαίκτες μου και είμαι σίγουρος πως θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να φτάσουμε στη νίκη. Για να τα καταφέρουμε χρειάζεται ομαδική προσπάθεια, σκληρή δουλειά και απόλυτη συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Για το τέλος άφησα τον κόσμο μας, ο οποίος με την φωνή του δίνει δύναμη σε όλα τα παιδιά για να φτάσουμε στην νίκη σε κάθε παιχνίδι. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…